Ahauahu geçen sene 90 liraya almıştım bunu unutmuşumHocam şu an ön siparişte. AMD kodu çıkınca atacak sanırım.
Ahauahu geçen sene 90 liraya almıştım bunu unutmuşumHocam şu an ön siparişte. AMD kodu çıkınca atacak sanırım.
ön sipariş indirim yapılarsa diye bekleyeceğim yada voidu da falan uyguna alırımAhauahu geçen sene 90 liraya almıştım bunu unutmuşum![]()
Bunu ben de sizden öğrendim. Fotoğraf kısmında ürün anahtarı yazıyor ama.AMD bunlar için bir doğrulama yapıyor bilmiyorsanız. Kodu girdikten sonra bilgisayarınıza bir tool indirip alınan ürünü doğrulamanız lazım.
Ha kendim doğrularım öyle steame veririm derseniz de steame kendiniz oturum açıp girmeniz lazım. Yani kodu verecek tarafla hesabınızın şifresini vs. paylaşmanız lazım ki girebilsin.
Değişik bir sistem. Bilgilendirmek istedim.
*Ürün anahtarı olarak steam kodu veriyorsa bilmiyorum.
Eğer dediğiniz gibiyse insanlar güvenmeyebilir evet.AMD bunlar için bir doğrulama yapıyor bilmiyorsanız. Kodu girdikten sonra bilgisayarınıza bir tool indirip alınan ürünü doğrulamanız lazım.
Ha kendim doğrularım öyle steame veririm derseniz de steame kendiniz oturum açıp girmeniz lazım. Yani kodu verecek tarafla hesabınızın şifresini vs. paylaşmanız lazım ki girebilsin.
*Ürün anahtarı olarak steam kodu veriyorsa bilmiyorum. O zaman başka olabilir. Bende Uncharted için doğrulama istedi.
Oyun çıktığında bakmak lazım, sistem farklı işliyor olabilir bunda.Bunu ben de sizden öğrendim. Fotoğraf kısmında ürün anahtarı yazıyor ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer dediğiniz gibiyse insanlar güvenmeyebilir evet.
Mantis 6800 sistem satın aldım. UNCHARTED Hırsızlar Koleksiyonu, Dead Island 2, The Callisto Protocol geldi. Uncharted'i kendim oynayacağım için satmıyorum. Dİğerlerini oynamayacağım için satmaya karar verdim.Oyun çıktığında bakmak lazım, sistem farklı işliyor olabilir bunda.
Bu içerikler nereden geldi? Ne aldınız.
Edit: Uncharted'ta bende de öyle olmuştu. Bunda anahtar yazıyor. Umarım key olarak verir.AMD bunlar için bir doğrulama yapıyor bilmiyorsanız. Kodu girdikten sonra bilgisayarınıza bir tool indirip alınan ürünü doğrulamanız lazım.
*Ürün anahtarı olarak steam kodu veriyorsa bilmiyorum. O zaman başka olabilir. Bende Uncharted için doğrulama istedi.
steam kod satıyorlarvoidu? Edit: Key satılan bir siteymiş.
god of war falan uyguna aldım steamde 260 voidu da 160 tlEvet, Google'a yazınca gördüm.
nasıl aldınız bu oyunları bende aynı sistemi aldım yardım eder misinizMantis 6800 sistem satın aldım. UNCHARTED Hırsızlar Koleksiyonu, Dead Island 2, The Callisto Protocol geldi. Uncharted'i kendim oynayacağım için satmıyorum. Dİğerlerini oynamayacağım için satmaya karar verdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edit: Uncharted'ta bende de öyle olmuştu. Bunda anahtar yazıyor. Umarım key olarak verir.
Sistemin faturasını [email protected] adresine yollayın size 2 haftada atıyorlar.nasıl aldınız bu oyunları bende aynı sistemi aldım yardım eder misiniz