AMD Rewards The Callisto Protocol™ - Steam The Callisto Protocol™ - Steam

Aynıları bendede var isteyen varsa haftaya sistem elime ulaştığında rewardstan talep edecem. İsteyen ulaşabilir.

AMD bunlar için bir doğrulama yapıyor bilmiyorsanız. Kodu girdikten sonra bilgisayarınıza bir tool indirip alınan ürünü doğrulamanız lazım.
Ha kendim doğrularım öyle steame veririm derseniz de steame kendiniz oturum açıp girmeniz lazım. Yani kodu verecek tarafla hesabınızın şifresini vs. paylaşmanız lazım ki girebilsin.

Değişik bir sistem. Bilgilendirmek istedim.

*Ürün anahtarı olarak steam kodu veriyorsa bilmiyorum. O zaman başka olabilir. Bende Uncharted için doğrulama istedi.

AMD bunlar için bir doğrulama yapıyor bilmiyorsanız. Kodu girdikten sonra bilgisayarınıza bir tool indirip alınan ürünü doğrulamanız lazım.
Ha kendim doğrularım öyle steame veririm derseniz de steame kendiniz oturum açıp girmeniz lazım. Yani kodu verecek tarafla hesabınızın şifresini vs. paylaşmanız lazım ki girebilsin.

*Ürün anahtarı olarak steam kodu veriyorsa bilmiyorum.
Bunu ben de sizden öğrendim. Fotoğraf kısmında ürün anahtarı yazıyor ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*Ürün anahtarı olarak steam kodu veriyorsa bilmiyorum. O zaman başka olabilir. Bende Uncharted için doğrulama istedi.
Eğer dediğiniz gibiyse insanlar güvenmeyebilir evet.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    102 KB · Hit: 73
Bunu ben de sizden öğrendim. Fotoğraf kısmında ürün anahtarı yazıyor ama.

Eğer dediğiniz gibiyse insanlar güvenmeyebilir evet.
Oyun çıktığında bakmak lazım, sistem farklı işliyor olabilir bunda.
Bu içerikler nereden geldi? Ne aldınız.

Oyun çıktığında bakmak lazım, sistem farklı işliyor olabilir bunda.
Bu içerikler nereden geldi? Ne aldınız.
Mantis 6800 sistem satın aldım. UNCHARTED Hırsızlar Koleksiyonu, Dead Island 2, The Callisto Protocol geldi. Uncharted'i kendim oynayacağım için satmıyorum. Dİğerlerini oynamayacağım için satmaya karar verdim.

Edit: Uncharted'ta bende de öyle olmuştu. Bunda anahtar yazıyor. Umarım key olarak verir.

• Beğen
Reaksiyonlar: rech
  • Beğen
Reaksiyonlar: rech
Mantis 6800 sistem satın aldım. UNCHARTED Hırsızlar Koleksiyonu, Dead Island 2, The Callisto Protocol geldi. Uncharted'i kendim oynayacağım için satmıyorum. Dİğerlerini oynamayacağım için satmaya karar verdim.

Edit: Uncharted'ta bende de öyle olmuştu. Bunda anahtar yazıyor. Umarım key olarak verir.
nasıl aldınız bu oyunları bende aynı sistemi aldım yardım eder misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,161,404
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri