Neler Yeni

AMD RX 5500 XT FANLAR DÖNMÜYOR VE LED AYDINLANMA YANMIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Baysan
AMD RX 5500 XT 4GB kullanıyorum şu zamana kadar bir sıkıntım olmamıştı az önce oyun oynarken bir anda led söndü ve ekran kartı fanları durdu sebebini anlayamadım yardımcı olur musunuz ? Birde Radeon ayarlarında fan hızı 65k görünüyor

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
d

Mesaj otomatik birleştirildi:

denedim ancak olmadı
o zaman beni aşar ekran kartında sıkıntı olsa görüntü gelmez yazılımsal bir sıkıntı olabilir belki tam bilmiyorum daha bilgili kişiler vardır onların da cevaplarını bekleyelim aldığınız yer ile iletişime geçip sorunu onlara da anlatın gerekirse garantiye gönderin
@cagan_32 belki bilirsin

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
o zaman beni aşar ekran kartında sıkıntı olsa görüntü gelmez yazılımsal bir sıkıntı olabilir belki tam bilmiyorum daha bilgili kişiler vardır onların da cevaplarını bekleyelim aldığınız yer ile iletişime geçip sorunu onlara da anlatın gerekirse garantiye gönderin
@cagan_32 belki bilirsin
Müsait değilim şuan, yarın etiket atarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Baysan
@cagan_32 belki bilirsin
teşekkürler önerilerin için

Bktrstv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
North Carolina/Amerika Birleşik Devletleri
İsim
ad soyad
Belki hatalı bir sürücüden kaynaklanıyor olabilir, tavsiyem sürücüyü güncellemen. Yine olmazsa yumuşak bir fırçayla fanların tozunu al. Ama unutma gelişmiş ekran kartları ekran kartı 55 derecenin üstüne çıkmadan fanları döndürmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,195
Üyeler
167,626
Son üye
Tanem22
Top Bottom