Neler Yeni

Amd rx 5700 mech gp oc 8gb

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Arkadaslar elimde bu model var kart 2 ay kullanilmis ve 4 ay once aldim(kasa anakart olmadigi icin takamamistim) 2 aydir kullaniyorum. Karti sizce kaca satabilirim merakimdan soruyorum faturali kutulu garantisi var.
Ayrica hic bir bilgim yok bu konuda mesela ben sahibinden’e ilan koydum diyelim. Almak isteyen kisi nasil alacak bu karti ben istanbuldayim o ankarada olsun misal
Tesekkurler simdiden yanitlayan herkese

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Kaça satacağına dair bişey söyleyemem ama satış yaparken kartı kargoya vermen lazım.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaça satacağına dair bişey söyleyemem ama satış yaparken kartı kargoya vermen lazım.
Peki hocam ucreti nasil alacagim havale ile mi ?
Adam nasil guvenecek ki bana ;) Ayrica parayi attiktan sonra ben gondersem adam karti begenmese ne olacak mesela bu islemleri biliuor musun?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Peki hocam ucreti nasil alacagim havale ile mi ?
Adam nasil guvenecek ki bana ;) Ayrica parayi attiktan sonra ben gondersem adam karti begenmese ne olacak mesela bu islemleri biliuor musun?
Adam beğenmezse sana tekrar kargolar ve ödeme yöntemini aranızda kararlaştıracaksınız bu detayları satın alacak adamla görüşün güvenip güvenmemek ona kalmış.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam beğenmezse sana tekrar kargolar ve ödeme yöntemini aranızda kararlaştıracaksınız bu detayları satın alacak adamla görüşün güvenip güvenmemek ona kalmış.
Tesekkurler bilgilendirmen icin de bana hic mantikli gelmiyordu harbi boyleymis yani sahsen ben hayatta 2.el bir sey almam ki o zaman :)
Kaca satabilirim acaba karti yaa baska bir arkadas yazsa merak ettim

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Tesekkurler bilgilendirmen icin de bana hic mantikli gelmiyordu harbi boyleymis yani sahsen ben hayatta 2.el bir sey almam ki o zaman :)
Kaca satabilirim acaba karti yaa baska bir arkadas yazsa merak ettim
Zaten bu yüzden elden test ederek alamıyorsan 2. el güvenilmez ve fiyat bilgisi için sahibindendeki ilanlardan fikir edinebilirsin.

Top Bottom