The Semih
80+ Gold
Sence TR fiyatı? (Sapphire Ntiro+ & MSI Trio)
Canlı yayında açıyor batuhan
Sence TR fiyatı? (Sapphire Ntiro+ & MSI Trio)
driver sorunu degil driver 3 ayda bir geliyor gene aynı 3 ayda bir driver vericekse ölü dogar rakip her oyun çıktıgında stabilite update ve güncel windows sürümüne tam uyumlu driver çıkarıyor ve her driverde sorunları fixliyorlar amd de driver olayı hızlandırır ise gayet iyi olurdriver sorunu zaten çözüldü artık öyle sorunlar tarih oldu. Bu saatten sonra amd kullanıcılarının sayısı bayağı bir artar diye düşünüyorum
Tr fiyatı belli oldu mu9070 XT 599 Dolar olarak gösterilmiş Çin'de.
4080 superden 5090 harici bir şeye geçmeye gerek yokArkadaşlar elimde şu anda 4080 süper var.
Sırf Nvidia nın yaptığı çakallıktan ötürü amd alacağım. Daha önce 7900x'te kullandım çok memnundum. 6 Mart'ta 9070 xt yapıştırıyorum.
7900XTX ile hemen hemen aynı saf güce sahip kartı satıp 9070XT almak mantıksız olur.Arkadaşlar elimde şu anda 4080 süper var.
Sırf Nvidia nın yaptığı çakallıktan ötürü amd alacağım. Daha önce 7900x'te kullandım çok memnundum. 6 Mart'ta 9070 xt yapıştırıyorum.
Doğru dediniz valla, hayatım boyunca AMD kullandım her türden AMD ekran kartı aldım zerre 1 tane wattman gibi saçma bir şey çıkmadı karşıma yazılımıda çok iyi. Bütçe dostu fiyat performans tam bir üstat.AMD'yi her zaman NVIDIA'nın üstünde tutarım kendi düşüncemd .d
NVIDIA: Apple (60 hz sevdası/ 8 GB VRAM sevdası)
AMD: Samsung (Bonkör donanım + performans + kalite + yüksek VRAM)