3500 le aynı fiyata bulmuş arkadaş.Ryzen 3 3300x'in fiyatına 150 TL ekleyerek Ryzen 5 3600 alınabiliyor. O yüzden Ryzen 5 3600 almanızı öneririm.
3500 le aynı fiyata bulmuş arkadaş.Ryzen 3 3300x'in fiyatına 150 TL ekleyerek Ryzen 5 3600 alınabiliyor. O yüzden Ryzen 5 3600 almanızı öneririm.
Az core ,düşük performansArkadaşlar peki r5 3500 ü tavsiye etmemenizin sebebi nedir ?
Fakat oyunlarda rzyen 5 3600 ile neredeyse aynı fps yi veriyorlar bunun sebebi nedir6c6t yani çekirdek sayısı düşük.
Nerde veriyor?Fakat oyunlarda rzyen 5 3600 ile neredeyse aynı fps yi veriyorlar bunun sebebi nedir
Tekli çekirdek performansı yüksek ve oyunlarda genelde önemli olan bu oluyor. İş render veya yanın açmaya gelince çoklu çekirdek performansı yüksek olan işlemci daha iyi performans gösteriyor. Bu durumlarda da az çekirdeğin dezavantajı ortaya çıkıyorFakat oyunlarda rzyen 5 3600 ile neredeyse aynı fps yi veriyorlar bunun sebebi nedir
Oyunlarda genelde 3500, 3600 ile neredeyse aynı fps yi veriyorlarNerde veriyor?
Hiç bunu düşünmemiştim teşekkür ederim.Tekli çekirdek performansı yüksek ve oyunlarda genelde önemli olan bu oluyor. İş render veya yanın açmaya gelince çoklu çekirdek performansı yüksek olan işlemci daha iyi performans gösteriyor. Bu durumlarda da az çekirdeğin dezavantajı ortaya çıkıyor
Benim baktığım oyun videolarında ciddi fark vardı?Oyunlarda genelde 3500, 3600 ile neredeyse aynı fps yi veriyorlar
Post automatically merged:
Hiç bunu düşünmemiştim teşekkür ederim.
3600 fiyatları yakın. Anakart olmasaydı 10400F.Arkadaşlar fiyatları neredeyse aynı oyun ve video edit yapıyorum hangisini tavsiye edersiniz ?
Benim baktığım oyun videolarında ciddi fark vardı?
Baktığın yerden link atma şansın var mı?
Hatta bazı oyunlarda rzyen 5 3500, 3600'ü geçiyor.Benim baktığım oyun videolarında ciddi fark vardı?
Baktığın yerden link atma şansın var mı?
Çünkü ekran kartı çok güçlü,ryzen 5 3500 ,rx 5700xt darboğaz oluyor.(ekran kartının vereceği fpsi işlemci yüzünden veremiyor )Post automatically merged:
Hatta bazı oyunlarda rzyen 5 3500, 3600'ü geçiyor.
forum.donanimarsivi.com
İkisi arasında 3300x daha iyi bir oyun işlemcisidir fakat sıfırdan toplanacaksa 10400f h410 hazır sistemlere yönelinArkadaşlar fiyatları neredeyse aynı oyun ve video edit yapıyorum hangisini tavsiye edersiniz ?
Kusura bakma hayla anlamadım 3600 rx 5700xt yi besleyemiyor ama ryzen 5 3500 besliyor mu demek istedin ?Çünkü ekran kartı çok güçlü,ryzen 5 3500 ,rx 5700xt darboğaz oluyor.(ekran kartının vereceği fpsi işlemci yüzünden veremiyor )
Ryzen 3500,rx 5700xt ile darboğaz yapar mı?
Arkadaşlar böyle bir sistem almak üzereyim.Ancak twitch yayınları da yapmayı düşünüyorum dar boğaz yapar mı? Performansa ciddi etkisi olur mu?forum.donanimarsivi.com