AMD Ryzen 3 3300x vs 3500

3300X daha mantıklı

Fakat oyunlarda rzyen 5 3600 ile neredeyse aynı fps yi veriyorlar bunun sebebi nedir
Tekli çekirdek performansı yüksek ve oyunlarda genelde önemli olan bu oluyor. İş render veya yanın açmaya gelince çoklu çekirdek performansı yüksek olan işlemci daha iyi performans gösteriyor. Bu durumlarda da az çekirdeğin dezavantajı ortaya çıkıyor

Oyunlarda genelde 3500, 3600 ile neredeyse aynı fps yi veriyorlar
Post automatically merged:

Tekli çekirdek performansı yüksek ve oyunlarda genelde önemli olan bu oluyor. İş render veya yanın açmaya gelince çoklu çekirdek performansı yüksek olan işlemci daha iyi performans gösteriyor. Bu durumlarda da az çekirdeğin dezavantajı ortaya çıkıyor
Hiç bunu düşünmemiştim teşekkür ederim.

Oyunlarda genelde 3500, 3600 ile neredeyse aynı fps yi veriyorlar

Hiç bunu düşünmemiştim teşekkür ederim.
Benim baktığım oyun videolarında ciddi fark vardı?
Baktığın yerden link atma şansın var mı?

Hatta bazı oyunlarda rzyen 5 3500, 3600'ü geçiyor.
Çünkü ekran kartı çok güçlü,ryzen 5 3500 ,rx 5700xt darboğaz oluyor.(ekran kartının vereceği fpsi işlemci yüzünden veremiyor )

Arkadaşlar fiyatları neredeyse aynı oyun ve video edit yapıyorum hangisini tavsiye edersiniz ?
İkisi arasında 3300x daha iyi bir oyun işlemcisidir fakat sıfırdan toplanacaksa 10400f h410 hazır sistemlere yönelin

Çünkü ekran kartı çok güçlü,ryzen 5 3500 ,rx 5700xt darboğaz oluyor.(ekran kartının vereceği fpsi işlemci yüzünden veremiyor )
Kusura bakma hayla anlamadım 3600 rx 5700xt yi besleyemiyor ama ryzen 5 3500 besliyor mu demek istedin ?

Geri