Merhaba, tamamen yeni ürünlerle sistem topladım. İşlemci elime ulaştı. Sistemimde ekran kartı yok apu sistem. AMD Ryzen 3 Pro 2200G'nin Vega 8 grafik driver'ını yüklediğimde başarılı bir şekilde kuruluyor ve bilgisayarı yeniden başlatmamı istiyor. Fakat yeniden başlattıktan sonra anakartımın logosu geliyor bir süre sonra no signal diyor ardından siyah ekranda kalıyor. Güvenli modda açıyorum Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı ile çalışıyor ve DDU ile driver'ı silince düzeliyor fakat hiç bir şekilde işlemcinin grafik driver'ını yükleyemiyorum. Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum. Dünden beri kafayı yedim.
Bu arada BIOS'u son sürümüne güncelleyip windows 10'un kendi sitesinden medya oluşturma aracı ile güncel isoyu kurdum. Amd'nin sitesinden anakartımın chipsetini indirip kurdum fakat bişey değişmedi.
Bu arada BIOS'u son sürümüne güncelleyip windows 10'un kendi sitesinden medya oluşturma aracı ile güncel isoyu kurdum. Amd'nin sitesinden anakartımın chipsetini indirip kurdum fakat bişey değişmedi.