AMD Ryzen 4000 Serisi Bilgileri !

Reaksiyon skoru
94
Merhaba Arkadaşlar, Nasılsınız ? Umarım Bu Sıkıcı Karantina Günlerinde Keyfiniz Olabildiğince İyidir. :) AMD Bildiğiniz Gibi INTEL İle İşlemci Bölümünde Tatlı Bir Rekabette Ve Yeni Serileri Akın Akın Gelmekte. Bu Başlık Altında Edindiğiniz Bilgileri Paylaşmak Hem Alacaklar Adına Hemde INTEL İle Olan Rekabeti Görebilmek Adına Çok Yararlı Olacağını Düşünüyorum. Yorumlarını Bekliyorum... :)

Son zamanlarda amd sanki inteli geçti gibi yenin yapılan sistemlerde özellikle fiyat/performans sistemleri hep ryzen kullanmaya başladı bence intelinde daha uygun fiyatlı performanslı bi işlemci çıkarma zamanı geldi.

4. nesil am4 soketi destekleyecek ve b450 anakartlar da kullanıla bilecek miş işlemci çıkış tarihi belli değil ancak ekim diyorlar ve güç tüketimi az olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Intel 14nm yapmasa iyi olacak.
14nm++++++++++plus var

Ryzen3 H serisi bir işlemci olmaması üzdü. En düşük performans odaklı mobil işlemci 4600H gibi görünüyor ki o 6/12 çekirdek. R7 3750H olan laptoplar bile pahalı iken 4600H olanlar hayli hayli pahalı olacak gibi.

Ryzen3 H serisi bir işlemci olmaması üzdü. En düşük performans odaklı mobil işlemci 4600H gibi görünüyor ki o 6/12 çekirdek. R7 3750H olan laptoplar bile pahalı iken 4600H olanlar hayli hayli pahalı olacak gibi.
Yeni bir üretim tekniği dememişler bu sayede hammadde doğru kullanılıyor Muş bu sayede hem daha fazla performans li olucak hemde ya daha ucuz yada aynı fiyatlandırma ya gidilexekmis

Güncel Kurlar Malesef Çok Büyük Etken...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 4000 Serisi İşlemciler, AM4 Soketiyle Uyumlu Olması Planlanan Son Nesilmiş Sanırsam.

Son düzenleme:
Geri