Sıfır almış olur. Tercih meselesi ben olsam direk alırdım apu yu.2. el imkanı var ise neden apu alısın ki?
Bir YouTube a bak performansı için ama ben dediğin oyunları 2200g ile oynuyorum. Dediğin işlemci ve kart daha rahat oynatır kanımca.ozaman neden herkes oyun için alma diyor
1600af oyun için değil video, render, yayın işlemcisi.ozaman neden herkes oyun için alma diyor
Pardon hocam zaten yokmuş 2.el imkanıSıfır almış olur. Tercih meselesi ben olsam direk alırdım apu yu.
hmm ozaman bu pc benim işimi görür zaten pc yi sadece oyun üzerine kurmicamBir YouTube a bak performansı için ama ben dediğin oyunları 2200g ile oynuyorum. Dediğin işlemci ve kart daha rahat oynatır kanımca.
Obaa hocam pardon valla bu 2 oldu yanlış önerim 1050ti tokatlıyormuş ya.Aynen aynen. 1050ti tokatlıyor.
Alabilirseniz 1050ti ile değişin.hmm ozaman bu pc benim işimi görür zaten pc yi sadece oyun üzerine kurmicam
Bilmem bulduğunuz sistem üzerinde deneyin.1650 ile değiştirsem pek bir fark olurmu bütçede
Ne alaka r5 1600 i3 10100f le aynı performansı veriyor oyunda ama rander daha iyiRender için belki, oyun için asla.
Verilirbu sisteme 3500 TL verilirmi?