JustTie
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
Merhaba. MSI A320M-A Pro anakartımda BIOS'ta overclock özelliği kilitli. Sistemime daha yeni ASUS Cerberus GTX 1050 Ti OC edition ekran kartı taktım (ikinci el aldım)... Ancak Fortnite gibi oyunlarda işlemci %100 kullanıma uğruyor ve darboğaz yapıyor, birtürlü kaldırmıyor. İşlemcimi 3.6 GHz'den 4 GHz'ye overclock etmek istiyorum. Çok fark olmayacak zaten. Eğer yapabilirsem sıkıntıda olacağını sanmıyorum. Ancak bu kilidi bir şekilde açmam lazım. Modlu BIOS? Yada herhangi bir şey?
A320 ile overclock mümkün. Mümkün değil diyenlere inanmayın. Ancak Abdullah abi ASUS anakart ile yapmış bunu. Benim anakartta A320 çipsetli fakat MSI marka olduğu için buna göre özel BIOS bulamadım. Bu konuya artık çözüm getirilmesi gerekiyor. İşlemciye ayıracak bütçem yok.
A320 ile overclock mümkün. Mümkün değil diyenlere inanmayın. Ancak Abdullah abi ASUS anakart ile yapmış bunu. Benim anakartta A320 çipsetli fakat MSI marka olduğu için buna göre özel BIOS bulamadım. Bu konuya artık çözüm getirilmesi gerekiyor. İşlemciye ayıracak bütçem yok.