Nottebambino
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
Velinimetuv nedir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hahahahahah
Velinimetuv nedir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hahahahahah
Valla ben mantık yürüttüm dediğiniz dogruduryanlış bilgilendirme herhangi bir fps düşümü yaşamadım belki 1 belki 2 fps
işlemci kullanımı 65 falan suan ortalama sıcaklık 85 civarındafivemi girin one çok yüksek
valorant oynarken dikkatimi çekti
sistemim imzada yazıyor stok fan ile ryzen 5 3600 kullanıyorum kasamın hava akışı iyi
88 90
soğutucun neydi eğer kenarda birikmiş paran varsa t6 ultra almanı öneririm bizzat ben kullanıyorum gayet memnunumvalorant oynarken dikkatimi çekti
sistemim imzada yazıyor stok fan ile ryzen 5 3600 kullanıyorum kasamın hava akışı iyi
88 90 derece normal mi
yüksekvalorant oynarken dikkatimi çekti
88 90 derece normal mi
Core Performance boost kapatırsan 20-25 derece düşecektir.valorant oynarken dikkatimi çekti
88 90 derece normal mi
Voltaj ayarlaması yaparsanız daha iyi olur. Bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz.valorant oynarken dikkatimi çekti
88 90 derece normal mi
Eğer detaylarla uğraşamam derseniz. Soğutucu alana kadar BIOS'tan Core Performance Boost ayarını kapatın.Voltaj ayarlaması yaparsanız daha iyi olur. Bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz.