- Bütçe
- 1200
Geçen sene mayıs ayında Donanım Arşivi sistem tavsiyesi olan bir toplama bilgisayar aldım incehesap.com üzerinden. Sistemde kullanılan Asus B450M Dragon micro ATX anakart mevcut kullanmış olduğum Ryzen 5 3600 için daha kaliteli bir ana kart almak istiyorum. Ana karttan başlıca şikayetim 1 micro ATX olduğu için kasanın içerisinde çok küçük duruyor, 2 aynı kulaklığı laptopda kullandığım zaman daha iyi ses alıyorum 3 ileride su soğutmaya geçmeyi düşünüyorum bir arkadaşıma aldık b450 mimarisi su suğutma için uygun olmadığını söyledi ve kendisi x570 yapısı kullanan bir Asus anakarta geçti, B450'nini başka bir modeline mi geçmeliyim X570 kullanan bir karta mı geçmeliyim bir de B550'ler çıkmış onlar benim işlemcime uygun mudur? Asus ana karttan devam mı etmeliyim başka bir marka kullanabilir miyim Birde Wifi ve bluetoth desteği olsa benim için daha iyi olacak önerebileceğiniz ana kartlar nelerdir? İncehesapta aşağıdaki anakart indirime girmiş mesela uygun mudur?
MSI X570-A Pro AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com