can1236
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Kasa 3 tarafı temperli cam. Önde 3 fan arkada da bir egzoz fanı var. Hava alan bir kasa aslında.Dostum sorun yok, o herkeste öyle, soğutucuyu tam taksan bile öyle sıcaklıkları görebiliyorsun, ben de gördüğüm oluyor.
Kasan da hava almayan bir kasa ise vay haline.
Kasanın modelini söyle la, fan sayısını değilKasa 3 tarafı temperli cam. Önde 3 fan arkada da bir egzoz fanı var. Hava alan bir kasa aslında.
LA MODELİ SÖYLE LA MODELİ.Fan sayısı belirleyici olur. Zaten üst kısmında da toz filtreli bir alan var yani kasa modeline gerek yok hava alan bir kasa.
NormalHerkese Merhaba,
Yakın bir zamanda Ryzen 5 3600 satın aldım. Oyun sırasında sıcaklığı ekteki derecelerde çalışıyor. 94 derece civarı. Nedenini anlayamadım acaba fanı takarken yanlış bir şey mi yaptım ?
Evet uzun vadede iyi olmaz ki 94 dereceleri bulduğunu söylemişsin. O işlemcinin maksimum sıcaklığı 95 derece, kısaca iyi değil. Şimdilik cpb kapalı kullanabilirsin daha sonra T6 Ultra gibi bir soğutucu alıp serin serin kullanırsınPeki bir şey soracağım cpb kapattım sorun düzeldi. Daha fazla performans için açık tutsam o ayarı sıcaklık fazla olması sıkıntı yaratır mı? Şimdiye kadar yaratmadı da.
Herkese Merhaba,
Yakın bir zamanda Ryzen 5 3600 satın aldım. Oyun sırasında sıcaklığı ekteki derecelerde çalışıyor. 94 derece civarı. Nedenini anlayamadım acaba fanı takarken yanlış bir şey mi yaptım ?