Amd Ryzen 5 3600 ve ısınma problemi.

Orkitorki

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar. Ryzen 5 3600 içeren bir sistem toplamıştım ama işlemci soğutucusu seçerken biraz dikkatsiz olduğumdan dolayı şuan sıkıntılar yaşıyorum. CBP açıkken boşta 60 derecelerde gezerken, oyunlarda 80 dereceleri görüyorum ve açıkçası bu beni biraz rahatsız etti. CBP'yi kapadıktan sonra daha stabil ve düşük (boşta 45-50, oyunlarda 55-65) dereceler almaya başladım. Fakat CBP'yi kapamak da pek cazip gelmedi. Sonuçta işlemcinin bana sunduğu tüm performansı almamak da mantıklı değil. Size sorum güzel bir işlemci soğutucusu alıp CBP açık şekilde mi kullanmalıyım yoksa şu anki hali yeterli olur mu? Eğer tavsiyeniz soğutucu üzerineyse, soğutucu da önerebilir misiniz?

Bence T6 Ultra al ve Core Performance Boost aç. Hatta sendeki 2020 model Ryzen 5 3600 ise 1.1 V'da 4.2 GHz'de kullan, hem daha iyi olur hem de ısınmaz.

Bence T6 Ultra al ve Core Performance Boost aç. Hatta sendeki 2020 model Ryzen 5 3600 ise 1.1 V'da 4.2 GHz'de kullan, hem daha iyi olur hem de ısınmaz.
T6 ultrayı satan satıcı ürünün maliyetini bizim forumdaki adamlardan karşıladı :D

Ben 3600x kullanıyorum stok soğutucu ile 4ghz sabit 1.130 voltaj veriyorum oyunlarda Max 70 derecelerece genel olarak 60 derece.

2020 model olduğunu satın almadan nasıl anlarız ?

2020 model olduğunu satın almadan nasıl anlarız ?
Satıcıya soracaksın, başka anlama yolu yok. Satıcıya işlemcinin üstünün fotoğrafını atmasını isteyeceksin. Sayıların olduğu yerde ikinci satırda 4 haneli bir sayı olur, onun ilk iki hanesi yılı gösteriyor, diğer ikisi ise üretim haftasını.

Satıcıya soracaksın, başka anlama yolu yok. Satıcıya işlemcinin üstünün fotoğrafını atmasını isteyeceksin. Sayıların olduğu yerde ikinci satırda 4 haneli bir sayı olur, onun ilk iki hanesi yılı gösteriyor, diğer ikisi ise üretim haftasını.
İtopya, incehesap'tan alacaksam müşteri hizmetlerinden mi isteyeceğim ?

Yok da anakart boldan boldan voltaj verine ısınıyor :D.
işlemciyi anakart koyüyorüz şimdi en sevdiğim yere geldik test yapıcaz bakalım nasıl olmuş arkadaşlar biz bu işi gerçekten başarmışsız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,011
Üyeler
190,843
Son üye
AvukatBeyy
Geri