Rennes
80+ Gold
Dahası
Ben de öyle düşünüyorum ama bir forum da baya övmüşlerdi bunu.Hiç bulaşılmaması gereken bir marka.
Ben de öyle düşünüyorum ama bir forum da baya övmüşlerdi bunu.Hiç bulaşılmaması gereken bir marka.
Ama 3600x daha iyi dedilerİşlemciyi almadıysanzı onun yerine 3600 alıp soğutuc parasına ekleyin yükte uzun süre kullanımda zaten ısınma sorunu yaşayacaskınız.
Knk onu alacaksan https://www.hepsiburada.com/nzxt-kr...-sogutucusu-p-HBV000004YR7S?magaza=QP+BilişimArkadaşlar uygun soğutucu lazım içinden çıkan iyi değil herhalde
wraith spire stealthten daha iyi soğutma bloğu çok daha büyükİşlemciyi almadıysanzı onun yerine 3600 alıp soğutuc parasına ekleyin yükte uzun süre kullanımda zaten ısınma sorunu yaşayacaskınız.
Bence almana gerek yok ama yine de bütçe nedir?Çok pahalı ya
Linusla özdeşleşen fan.Noctua NH-U12S İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NH-U12S İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-U12S İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 3.672,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.combu soğutucuları önerebilirim galiba oldukça iyiler biraz daha koyunca zaten noctua hava soğutma konusunda en iyi marka desem yeridir.Be Quiet PURE ROCK BK009 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Be Quiet PURE ROCK BK009 CPU Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Be Quiet PURE ROCK BK009 CPU Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com