Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,264
Satıcısı güvenilir. Fiyatı güzel.
Neden hocam ?Son zamanlarda satılan 5600 tray işlemcilerde ikici el çıkma ihtimali çok yükseldi.
ben aldım sorunsuz gelmiştiSatıcısı güvenilir. Fiyatı güzel.
trollemiyor kankam suanda fake ıslemcıler var ve genellıkle trayde oluyorSatıcı gayet güvenilir @Evanescence insanları yanıltmaktan yada trollemekten vazgeçsen mi acaba
R5 5500 yada 12400f fiyatı düşünüldüğünde gerçekten çok uygun . Zaten tray olması daha iyi stok fna pek yeterli gelmiyor en kötü 500tl lik bir kule tipi bile daha iyi .
Eyvallah ona bir şey dediğim yok ama satıcı güvenilir ve başka konularda da yanıltıcı yada caydırıcı bilgiler veriyor bilmeyen kişiler için hoş değil .trollemiyor kankam suanda fake ıslemcıler var ve genellıkle trayde oluyor
senin gibi fanlarımı görmek mutluluk sebebi , bende sizi çok seviyorum takipçilerimEyvallah ona bir şey dediğim yok ama satıcı güvenilir ve başka konularda da yanıltıcı yada caydırıcı bilgiler veriyor bilmeyen kişiler için hoş değil .
Komik olmaya çalışıyorsan git stand up dene ama orada da başarız olacağın kesin .senin gibi fanlarımı görmek mutluluk sebebi , bende sizi çok seviyorum takipçilerim![]()
5 5600x de aynı satıcıda 4000 tlSatıcısı güvenilir. Fiyatı güzel.