Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 636
Çekiyorum hocam 1-2 saate bitmez inşallahTabi ki geçilir. Bütçen varsa direkt geç.
Çekiyorum hocam 1-2 saate bitmez inşallahTabi ki geçilir. Bütçen varsa direkt geç.
Nedeni basit kutu yok, koruma bandı vs hiç bir şey yok. Bunu da fırsat biliyorlar çünkü ülkede üçkağıtçı çok.Neden hocam ?
Satıcı güvenilir diye biliyorum hocam teknosa 2. el ürün yollar mı mesela, onun gibi düşün.Nedeni basit kutu yok, koruma bandı vs hiç bir şey yok. Bunu da fırsat biliyorlar çünkü ülkede üçkağıtçı çok.
Yollar burası Türkiye, her şey olabiliyor. HB'de güzel firma(!) koskoca firma ama 25 adet kulaklıkğımı 2 sene gasp ettiler.Satıcı güvenilir diye biliyorum hocam teknosa 2. el ürün yollar mı mesela, onun gibi düşün.
Nasıl sahte oluyor ya anlayamıyorum. Sahteden kastınız takıyorsunuz 5600 yerine 1600 mü çıkıyor? Yoksa 5600 yazıyor ama performansı mı düşük? Ula işlemci la bu, nasıl sahtesini yapıyorlarOluyor artik. Amd nin son işlemcilerinde bile.
Fake işlemciler oluyor ama bunun gibi ucuz işlemcilerde uğraşmazlar. 7800x3d nin fake versiyonları satılmış:Nasıl sahte oluyor ya anlayamıyorum. Sahteden kastınız takıyorsunuz 5600 yerine 1600 mü çıkıyor? Yoksa 5600 yazıyor ama performansı mı düşük? Ula işlemci la bu, nasıl sahtesini yapıyorlar![]()
Teşekkür ederim.İdare edersin. Kışın rahatlıkla kullanırsın. Bütçen varsa x123 fan alabilirsin 550tl ye amazondan.
Yt da biraz ara bulursun tamamen görünümü aynisini yapiyolar takiyosun çalışmıyor goruntu gelmiyoNasıl sahte oluyor ya anlayamıyorum. Sahteden kastınız takıyorsunuz 5600 yerine 1600 mü çıkıyor? Yoksa 5600 yazıyor ama performansı mı düşük? Ula işlemci la bu, nasıl sahtesini yapıyorlar![]()