🔥İndirim 🔥AMD Ryzen 5 5600 3299TL🔥

Nedeni basit kutu yok, koruma bandı vs hiç bir şey yok. Bunu da fırsat biliyorlar çünkü ülkede üçkağıtçı çok.
Satıcı güvenilir diye biliyorum hocam teknosa 2. el ürün yollar mı mesela, onun gibi düşün.

700tl ona vermek yerine 700tl bir soğutucu al az biraz overclock yap onu geçersin zaten

Satıcı güvenilir diye biliyorum hocam teknosa 2. el ürün yollar mı mesela, onun gibi düşün.
Yollar burası Türkiye, her şey olabiliyor. HB'de güzel firma(!) koskoca firma ama 25 adet kulaklıkğımı 2 sene gasp ettiler.

Oluyor artik. Amd nin son işlemcilerinde bile.
Nasıl sahte oluyor ya anlayamıyorum. Sahteden kastınız takıyorsunuz 5600 yerine 1600 mü çıkıyor? Yoksa 5600 yazıyor ama performansı mı düşük? Ula işlemci la bu, nasıl sahtesini yapıyorlar :ROFLMAO:

Nasıl sahte oluyor ya anlayamıyorum. Sahteden kastınız takıyorsunuz 5600 yerine 1600 mü çıkıyor? Yoksa 5600 yazıyor ama performansı mı düşük? Ula işlemci la bu, nasıl sahtesini yapıyorlar :ROFLMAO:
Fake işlemciler oluyor ama bunun gibi ucuz işlemcilerde uğraşmazlar. 7800x3d nin fake versiyonları satılmış:

3300 e kutulu 5600x aldım amazon dan rahatım :cool:

Yt da biraz ara bulursun tamamen görünümü aynisini yapiyolar takiyosun çalışmıyor goruntu gelmiyo :D

Geri