bunu aştıktan sonra frekans düşüyor evet belli bir yerden sonra restart yapıştırıyor eğer atmaz ise yanıyor zaten cpu12900k soğuyamadığı zaman restart atmıyor frekans kısıyor yanlış bilgi verme. Ayrıca bu soğutucu dediğin şey sıradan bir soğutucu, zannedersin arctic liquid freezer 420 var
restart atmıyor, sıcaklık çok yüksekse komple bilgisayarı kapatıyor. Daha önce kapattığı oldu bende. Restart stabil olmadığı zaman olurbunu aştıktan sonra frekans düşüyor evet belli bir yerden sonra restart yapıştırıyor eğer atmaz ise yanıyor zaten cpu
Alıntıyı görüntüle
Arctic kalın olup 420mm olmasına rağmen üzerinde ki fanlar kötü olduğu için EKWB elite 360 DRGB gerisinde kalıyor.12900k soğuyamadığı zaman restart atmıyor frekans kısıyor yanlış bilgi verme. Ayrıca bu soğutucu dediğin şey sıradan bir soğutucu, zannedersin arctic liquid freezer 420 var
sonuçta senin corsair fanboy iteminden iyiArctic kalın olup 420mm olmasına rağmen üzerinde ki fanlar kötü olduğu için EKWB elite 360 DRGB gerisinde kalıyor.
denemek istiyorum da soğutabilsem macunu thermal grizzly kryonaut extreme sürsem 3-4 derece fark eder mi ki?ben 5600x ile 5.2 görmüştüm 5.1görülebilir gibi
bunu diyorum zaten.restart atmıyor, sıcaklık çok yüksekse komple bilgisayarı kapatıyor. Daha önce kapattığı oldu bende. Restart stabil olmadığı zaman olur
EKWB bir tık gerisinde sadecesonuçta senin corsair fanboy iteminden iyi
limit kaldırayım da garantisi gitsin demiAlıntıyı görüntüle
bak restart atmamış ama 105 derece 217 watt
limit kaldırınca garantisi gitmez çünkü bios’a reset atınca o limit geri gelir ve bu yüzden kalıcı bir şey değildir, kalıcı olmadığı için kimse anlayamaz.limit kaldırayım da garantisi gitsin demi
Zarar görünce de garanti de neden bu limiti kaldırdınız derlerlimit kaldırınca garantisi gitmez çünkü bios’a reset atınca o limit geri gelir ve bu yüzden kalıcı bir şey değildir, kalıcı olmadığı için kimse anlayamaz.