- Katılım
- 31 Temmuz 2022
- Mesajlar
- 15,381
- Reaksiyon skoru
- 8,786
Keşke tek derdimiz bu olsa aga 100 mhzden nolcak .dBu değerlerden daha iyi değerler alırım da Corsair H150i Elite Cappellix den daha iyi performans sunan bir aio geçmem lazım.
Keşke tek derdimiz bu olsa aga 100 mhzden nolcak .dBu değerlerden daha iyi değerler alırım da Corsair H150i Elite Cappellix den daha iyi performans sunan bir aio geçmem lazım.
5.0 imkansız zaten o işlemcide o yüzden restart atıyor kendini kandırmaBu değerlerden daha iyi değerler alırım da Corsair H150i Elite Cappellix den daha iyi performans sunan bir aio geçmem lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
thermal limit den dolayı restart koyuyor ama 4.9GHz 1.275v 10 dakika gık demeden 87 derece de tutuyorum.
tmcinebench de atmıyorsa sorun yok ustam![]()
abi saçma bir watt çekişi var görmen lazım. 5GHz de 180W görür büyük ihtimal ile ama thermal limiti kaldırıp zarar görmesinden korktuğumdan kaldırmak istemiyorum.Small testi çok ekstrem. Daha o kadar yüke sokabilen bir senaryoya denk gelmedim ben.
cinebench’i 100 kere geçip ama small ffts’de patlıyorsa gün gelir oyunda da patlar. 1 hafta patlamaz 2 hafta patlamaz 3. haftada bi anda oyunun ortasında çat diye restart atarSmall testi çok ekstrem. Daha o kadar yüke sokabilen bir senaryoya denk gelmedim ben.
öyle bir şey yokcinebench’i 100 kere geçip ama small ffts’de patlıyorsa gün gelir oyunda da patlar. 1 hafta patlamaz 2 hafta patlamaz 3. haftada bi anda oyunun ortasında çat diye restart atar
tmöyle bir şey yok![]()
sıcaklıkla ne alakası var stabil olmayan işlemci her sıcaklıkta restart atabiliroyunda 65 derece gören işlemci volt az geldi diye mi restart atacak![]()