Yardım AMD Ryzen 5 5600 Delid yapsam 5.1GHz-5.2GHz AllCore kaldırır mı?

Bu değerlerden daha iyi değerler alırım da Corsair H150i Elite Cappellix den daha iyi performans sunan bir aio geçmem lazım.
Keşke tek derdimiz bu olsa aga 100 mhzden nolcak .d

Bu değerlerden daha iyi değerler alırım da Corsair H150i Elite Cappellix den daha iyi performans sunan bir aio geçmem lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

thermal limit den dolayı restart koyuyor ama 4.9GHz 1.275v 10 dakika gık demeden 87 derece de tutuyorum.
5.0 imkansız zaten o işlemcide o yüzden restart atıyor kendini kandırma

Small testi çok ekstrem. Daha o kadar yüke sokabilen bir senaryoya denk gelmedim ben.

Small testi çok ekstrem. Daha o kadar yüke sokabilen bir senaryoya denk gelmedim ben.
abi saçma bir watt çekişi var görmen lazım. 5GHz de 180W görür büyük ihtimal ile ama thermal limiti kaldırıp zarar görmesinden korktuğumdan kaldırmak istemiyorum.

cinebench’i 100 kere geçip ama small ffts’de patlıyorsa gün gelir oyunda da patlar. 1 hafta patlamaz 2 hafta patlamaz 3. haftada bi anda oyunun ortasında çat diye restart atar

cinebench’i 100 kere geçip ama small ffts’de patlıyorsa gün gelir oyunda da patlar. 1 hafta patlamaz 2 hafta patlamaz 3. haftada bi anda oyunun ortasında çat diye restart atar
öyle bir şey yok :D r5 3600 de çok denedim.

sıcaklıkla ne alakası var stabil olmayan işlemci her sıcaklıkta restart atabilir
ustam prime95 de stabilite den dolayı çökmüyor sıcaklıktan çöküyor limitlere yaklaşıyorum temp de. Limit 90!

Geri