Neler Yeni

AMD Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömer
Bütçe
1250
İşlemcim için kule tipi soğutucu arıyorum bütçem 1K çok zorlarsam 1.5K civarı olur şuan stok soğutucu kullanıyorum ve önericeğiniz soğutmalar kasama uyar mı o konuda hiç bir bilgim yok kasama bakarak öneri yapabilirseniz iyi olur.

Kasam: DARK X-force
Mesaj otomatik birleştirildi:

(RGBli olsa iyi olur zorunlu değil ama kasanın içi güzel gözüksün istiyorum)

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Alperen
İşlemcim için kule tipi soğutucu arıyorum bütçem 1K çok zorlarsam 1.5K civarı olur şuan stok soğutucu kullanıyorum ve önericeğiniz soğutmalar kasama uyar mı o konuda hiç bir bilgim yok kasama bakarak öneri yapabilirseniz iyi olur.

Hocam thermalight phantom spirit alıp gelecekte işlemcini yükseltirsen soğutucuyu değiştirmene gerek kalmadan aynısiyla devam edebilirsin

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Koray ercan
X123 yeterli o işlemciye. 6 bakır borulu olsun biraz daha iyisi olsun diyosan thermalright burst assassin öneririm

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rgb istiyorsaniz tam aradiginiz bu. hem de butceniz dahilinde
Hocam renkleri kasamdaki argb fanlar ile uyumlu çalışır mı

Sizce yeni kasamı alayım soğutmamı alayım çok kararsız kaldım işlemci %100 yük altında en fazla 75 dereceyi görüyor normal mi normal kabul edilebilir bir derecede ise kasa alacağım.

1739544544592.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerim Salman
bunu al diğer ikisi 4 borulu bu 6 borulu

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömer
bunu al diğer ikisi 4 borulu bu 6 borulu
https://www.gaming.gen.tr/urun/5657...u-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce bu da 6 borulu hocam farkı nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yunus Emre Uzun

hocam x123 kullanıyorum maksimum 70 derece gördüm en baba oyunda tavsiye ederim ve kasam 2 fanlı ona rağmen gayet iyi değerler (y)

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yusuf Gümüş

Tavisyem budur birçok arkadaşıma aldırdım hepsi memnun. 6 bakır borusu var performansı çok iyi.

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömer
Tavisyem budur birçok arkadaşıma aldırdım hepsi memnun. 6 bakır borusu var performansı çok iyi.
https://www.gaming.gen.tr/urun/5657...u-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce bu da 6 borulu hocam farkı nedir dediğim gibi RGB olması önemli benim için çok bir farkı varsa sizin önerdiğinizi alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,875
Üyeler
167,899
Son üye
WilliamCu
Top Bottom