Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

Reaksiyon skoru
42
Bütçe
1000.1500
Merhaba AMD Ryzen 5 5600 işlemcisini kullanıyorum, başlıkta gördüğünüz gibi işlemcim için bir kule tipi soğutucu arıyorum normalde kış ayında sıcaklık sıkıntı olmuyordu ancak yaz vaktinin gelmesiyle malum biz bile yanıyoruz neyse kulaklığı kasanın üstüne koyunca ve tekrar takınca işlemcinin ne kadar sıcak olduğunu fark ettim sonra AMD uygulamasından bakınca 90 derecelere çıktığını gördüm sizden güncel bir kule tipi soğutucu önerileri bekliyorum bütçem 1000-1500 TL arasında sizden en iyi şekilde soğutacak bir soğutucu istiyorum çünkü bir daha değişeceğini düşünmüyorum.
KASAMIN MARKASI VE MODELİ: Bitfenix Ares

Merhaba AMD Ryzen 5 5600 işlemcisini kullanıyorum, başlıkta gördüğünüz gibi işlemcim için bir kule tipi soğutucu arıyorum normalde kış ayında sıcaklık sıkıntı olmuyordu ancak yaz vaktinin gelmesiyle malum biz bile yanıyoruz neyse kulaklığı kasanın üstüne koyunca ve tekrar takınca işlemcinin ne kadar sıcak olduğunu fark ettim sonra AMD uygulamasından bakınca 90 derecelere çıktığını gördüm sizden güncel bir kule tipi soğutucu önerileri bekliyorum bütçem 1000-1500 TL arasında sizden en iyi şekilde soğutacak bir soğutucu istiyorum çünkü bir daha değişeceğini düşünmüyorum.
KASAMIN MARKASI VE MODELİ: Bitfenix Ares
kassaya sığıp sığmadığını bilmiyorum ama https://www.akakce.com/islemci-sogu...ssin-120-se-cpu-tl-c12c-fiyati,340209419.html

az daha çık bunu al ömürlük olsun yada başka sitelerde ucuza bulabilirsen ona bak

Bunun Yerine Bunu Alır .

Ama Gerek Yok F/P Olarak .

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Hocam almışken en iyisini almayı düşünüyorum Phantom spirit ile çok fark yok mu aralarında
Almışken Çok İyi bir şey Almak İstiyorsan Burada En Önemli Faktör Olarak Tabikide .

Phantom Spirit Alınır Ve Fiyatınıda Hak Eden Bir Üründür .

Almışken Çok İyi bir şey Almak İstiyorsan Burada En Önemli Faktör Olarak Tabikide .

Phantom Spirit Alınır Ve Fiyatınıda Hak Eden Bir Üründür .

Sağol teşekkürler uğraştığın için Kararımı verdim bundan alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri