Neler Yeni

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 5600 incehesap Nasıldır?

KorAlt

80+
Merhabalar. Ben incehesap sitesinden altta bulunan linkte ki işlemciyi satın almayı düşünüyorum. Ama incehesap sitesinden ilk defa bir şey alacağım için acaba güvenebilir miyim? Çünkü internette araştırdığım kadarıyla şu an almayı düşündüğüm işlemcinin en uygun fiyatı bu sitede satılıyor. Bir de bu işlemci internette araştırdığım da çok öneriliyor. Hatta @Abdullah Hacıgül bile videolarında bu işlemciyi önermişti. Sadece biraz fazla ısınıyor diye duydum. Büyük ihtimal bu işlemciyi alacağım ama gene de sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Merhabalar. Ben incehesap sitesinden altta bulunan linkte ki işlemciyi satın almayı düşünüyorum. Ama incehesap sitesinden ilk defa bir şey alacağım için acaba güvenebilir miyim? Çünkü internette araştırdığım kadarıyla şu an almayı düşündüğüm işlemcinin en uygun fiyatı bu sitede satılıyor. Bir de bu işlemci internette araştırdığım da çok öneriliyor. Hatta @Abdullah Hacıgül bile videolarında bu işlemciyi önermişti. Sadece biraz fazla ısınıyor diye duydum. Büyük ihtimal bu işlemciyi alacağım ama gene de sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

burada 3900tl ye geliyor

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,263
İsim
Sinan Aba

İncehesap güvenilir akakçeden en ucuz siteye bakabilirsin.

5600'ün biostan fan hızını %100 yaparsan çok ısınmaz. PBO ve CPB de açma soğutucu alırsan açabilirsin

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.

Ve evet kaliteli kule tipi soğutuyla kullanırsanız 50-57 derece arasında çalışıyor (en azından benim aldığım değerler böyle)

KorAlt

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İncehesap güvenilir akakçeden en ucuz siteye bakabilirsin.

5600'ün biostan fan hızını %100 yaparsan çok ısınmaz. PBO ve CPB de açma soğutucu alırsan açabilirsin
Olmazsa öyle yaparım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve evet kaliteli kule tipi soğutuyla kullanırsanız 50-57 derece arasında çalışıyor (en azından benim aldığım değerler böyle)
Şimdilik stok fan ile kullanmayı düşünüyorum. İleride belki farklı soğutucu alıp kullanırım.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Kürşat

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
ben teknobiyotikten tray halini aldım 2 senedir kullanıyorum fansız uygun fiyat

Ysuflix

80+ Gold

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
ben teknobiyotikten tray halini aldım 2 senedir kullanıyorum fansız uygun fiyat
Fansız alır üstüne bir kule tipi takarım aynı fiyata işlemcimi rahat ettiririm.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Bu tür parçaları alırken Akakçe uygulaması indir oradan araştır orada güvenilir siteleri gösterir sadece ve en uygun olanı sıralarsın,incehesap güvenilir fakat bu ürün fiyat olarak abartılı yazmışlar, cuma günleri 19-22 arası saatler de gaming gecesi yapıyorlar orada Bazen piyasa ya göre az miktar ucuz ürün bulabilirsin,muhtmelen bugun 5600 olacak fiyat yükseltmişler indirim çok görünsün diye

Top Bottom