hocam biraz düşündüm ve 1200 tl daha vermek yerine 1800tl e phantom spiritin argb modelini almak daha mantıklı gelmeye başladı şuan amd wraith prism ile 80 dereceleri görüyorum oyunda ve %100 fan sesi baya rahatsız ediyor beni yeni soğutucudan tek gayem 70 üstüne nadiren çıkması ve sessiz çalışması. phantom spirit beni feraha kavuşturur mufrozen notte mükemmel fark atıyor deepcoola
hocam sen al kullan farkı anlayacaksınhocam biraz düşündüm ve 1200 TL daha vermek yerine 1800tl e phantom spiritin argb modelini almak daha mantıklı gelmeye başladı şuan amd wraith prism ile 80 dereceleri görüyorum oyunda ve %100 fan sesi baya rahatsız ediyor beni yeni soğutucudan tek gayem 70 üstüne nadiren çıkması ve sessiz çalışması. phantom spirit beni feraha kavuşturur mu
saolun hocam harikasınız valla akşam pederle konuşup halletcemhocam sen al kullan farkı anlayacaksın
dostum sana şöyle söyleyeyim bende frost commender var 5600 ile 4.8 ghzde sessiz modda 20dk da max 67 gördüsaolun hocam harikasınız valla akşam pederle konuşup halletcem
çok iyi değerler hocam , frost commander bu phantom spirinterin daha üstü herhalde daha pahalı diye bu kanıya vardımdostum sana şöyle söyleyeyim bende frost commender var 5600 ile 4.8 ghzde sessiz modda 20dk da max 67 gördü
2400tl şuan kule tipi phantom spirit 4mm 7 boru frost commender 8mm 5 boru 1 tane 140mm fan var ve 1 soğutma bloku daha geniş almak istersen müthiş soğutuyor en az 35 40 derece var stok fan ileçok iyi değerler hocam , frost commander bu phantom spirinterin daha üstü herhalde daha pahalı diye bu kanıya vardım