Neler Yeni

AMD RYZEN 5 5600X ISINMA YAPIP KAPATIYOR

ConquerorXIV

80+ Gold
m2den dolayı kapandığını bilmiyordum ben bir parçanın arızalı olduğunu düşündüm arkadaşlarımda aynı şekilde garantiye gönderdik bütün parçaları sonunda m2nin arızalı olduğu tespiti oldu ve sıfırıyla değiştirdiler şuan aldığım hata CPU OVER TEMPERATURE ERROR
sıvı soğutucu 4 vidayla montajlı zaten basit bir şekilde, onu söküp bir kontrol edin fotoğraf yükleyin buraya bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

vatan pc başından savmış gibi yani soğutucuyla depolamanın bir alakası yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baran Yıldırım
sıvı soğutucu 4 vidayla montajlı zaten basit bir şekilde, onu söküp bir kontrol edin fotoğraf yükleyin buraya bakalım
tabi ki sökerim fakat dediğim gibi çok bilmiyorum sökme takma işini dün ekran kartını bir söktüm bir saat uğraştım kırmamak için çok narin davrandım arkadaşımla görüntülü konuşarak yaptık

vatan pc başından savmış gibi yani soğutucuyla depolamanın bir alakası yok
vatan bir şeyi çözemedi zaten garantiye gitti üreten fabrika arızalıyı deyip eskisini imha edip sıfırını vermiş ondan sonra kapanma sorunu ortadan kalktı bu yeni bir sorun.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Berk
çok bilmiyorum sökme takma işini dün ekran kartını bir söktüm bir saat uğraştım kırmamak için çok narin davrandım arkadaşımla görüntülü konuşarak yaptık

Yani parçaları sök tak konusunda bilginiz yoksa ilk etapta şöyle bir uygulama yapalım. Bilgisaysrı açın ve olanildiğince işlemciye yük bindirin ısındıralım şu işlemciyi. Diğer yandan saniye saniye anakart yazılımınıx hangisiyse onunla sıcaklıkları kontrol edin. Hangi sıcaklık değerlerine geldiğinde kapanma yapıyor bunu görelim.

Top Bottom