Neler Yeni

AMD RYZEN 5 5600X ISINMA YAPIP KAPATIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baran Yıldırım
Merhaba arkadaşlar 2021 de vatanbilgisayardan dizdiğim RTX 3060 x AMD RYZEN 5 5600X Sıvı Soğutuculu dizdiğim sistem masaüstünde bile kapanıyor
CPU OVER TEMPERATURE ERROR veriyor aldığım günden beri iki üç kere vatanda kapanma sorunundan dolayı bıraktım ve M2SDD'den dolayı kapandığını gördük ve değişim sağlandı tam her şey güzel dedim şimdide bu hatayla karşılaşıyorum artık bıktım garantisini bittiği için hiç bir yer işlem yapmıyor özellikle aldığım firma bana yardımcı olun

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Turhan Işık
Sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız? Macun yenileme yaptınız mı? Sıvı soğutma fanları düzgün çalışıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baran Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Macun yenileme 100.Gün önce yapıldı parçaların hepsini garantiye gönderdiğimde M2SSD o zaman değişmişti işte fanlarım da düzgün çalışıyor gözüküyor boşta bu şekil bile kapanıyor donuyor

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    255.6 KB · Hit: 77

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,797
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Macun yenileme 100.Gün önce yapıldı parçaların hepsini garantiye gönderdiğimde M2SSD o zaman değişmişti işte fanlarım da düzgün çalışıyor gözüküyor boşta bu şekil bile kapanıyor donuyor
35 derece fazla bi sıcaklık değil boşta normal ama niye kapanıyor bu eleman anlamadım.
@TİTAN. yardımcı olabilecek birilerini tanıyor musun kank

ConquerorXIV

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar 2021 de vatanbilgisayardan dizdiğim RTX 3060 x AMD RYZEN 5 5600X Sıvı Soğutuculu dizdiğim sistem masaüstünde bile kapanıyor
CPU OVER TEMPERATURE ERROR veriyor aldığım günden beri iki üç kere vatanda kapanma sorunundan dolayı bıraktım ve M2SDD'den dolayı kapandığını gördük ve değişim sağlandı tam her şey güzel dedim şimdide bu hatayla karşılaşıyorum artık bıktım garantisini bittiği için hiç bir yer işlem yapmıyor özellikle aldığım firma bana yardımcı olun
anakart modeli ve soğutucu modeli nedir ?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Yusuf
sıvı soğutmanın düzgün takıldığına eminmisiniz. kontrol edin. genelde yapılan hatalar; sıvı soğutmanın jelatinini çıkarmadan takmak, yanlış braket ve plastikle takmak, pompayı tam oturtamamak. bunlardan eminseniz sıvı soğutma pompa arızası olabilir, radyatör tıkanmış olabilir veya kel alaka anakart sensörü bile bozulmuş olablir. yani forumda şudur şundan kaynaklıdır şeklinde çözüm bulman zor. tek tek kontrol ederek anlayabilirsin veya anlayan birine göstertebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baran Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakart modeli ve soğutucu modeli nedir ?

ASUS Rog Strıx B550-F Gaming Anakart​

Cougar CGR-AQUA 240 Lİ LİGIİD CPU COOLIN Sıvı Soğutucu​

Mesaj otomatik birleştirildi:

sıvı soğutmanın düzgün takıldığına eminmisiniz. kontrol edin. genelde yapılan hatalar; sıvı soğutmanın jelatinini çıkarmadan takmak, yanlış braket ve plastikle takmak, pompayı tam oturtamamak. bunlardan eminseniz sıvı soğutma pompa arızası olabilir, radyatör tıkanmış olabilir veya kel alaka anakart sensörü bile bozulmuş olablir. yani forumda şudur şundan kaynaklıdır şeklinde çözüm bulman zor. tek tek kontrol ederek anlayabilirsin veya anlayan birine göstertebilirsin.
Ben bilgisayardan çok anlayan biri değilim en son servise gönderdiğimde vatan bilgisayar montaj yapmış o yüzden anlayamıyorum düzgün takılıp takılmadığından

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo

Ben bilgisayardan çok anlayan biri değilim en son servise gönderdiğimde vatan bilgisayar montaj yapmış o yüzden anlayamıyorum düzgün takılıp takılmadığından
hangi soğutucu

ConquerorXIV

80+ Gold
m2 den dolayı kapandığını nasıl anladınız veya m2 arızalı olduğunu mu söylediler? ve şuan aldığınız hata nedir ?

Buğrahan Mert

80+ Silver
Parçaları çıkarıp takmayı deneyin temassızlıkdan olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baran Yıldırım
m2 den dolayı kapandığını nasıl anladınız veya m2 arızalı olduğunu mu söylediler? ve şuan aldığınız hata nedir ?
m2den dolayı kapandığını bilmiyordum ben bir parçanın arızalı olduğunu düşündüm arkadaşlarımda aynı şekilde garantiye gönderdik bütün parçaları sonunda m2nin arızalı olduğu tespiti oldu ve sıfırıyla değiştirdiler şuan aldığım hata CPU OVER TEMPERATURE ERROR

fakat şuan sistemin garantisi bitti ne yapabilirim bilmiyorum

Top Bottom