Ne oynucaksınız ?Biraz değişiklilker yaptim kendime gore böyle iyi mi? bu sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
EvetBu daha iyi mi hocam?
Ne oynucaksınız ?Biraz değişiklilker yaptim kendime gore böyle iyi mi? bu sistem
EvetBu daha iyi mi hocam?
Hikayeli oyunlar ve fps oyunlarini oynayacagimNe oynucaksınız ?
Evet
Bide fifaHikayeli oyunlar ve fps oyunlarini oynayacagim
Aynen böyle alırsanız sizi üzmez ama bu fiyata çıkınca ddr5 li sistemler olması gerek biraz daha araştırın yinede.Hikayeli oyunlar ve fps oyunlarini oynayacagim
Bide fifa
Sizin DDR 5 li bir sistem öneriniz varmıAynen böyle alırsanız sizi üzmez ama bu fiyata çıkınca ddr5 li sistemler olması gerek biraz daha araştırın yinede.
Hocam farklı bir siteden bir sistem önerebilir misiniz? taksitlerde vade orani çok yüksek olduğu için 32 bin tl oluyor sistemin toplam fiyati
Bakayım bi dostum. 6 ay taksit ile aylık 5.500 TL ödemesi olan bir sistem istiyorsun değil mi?Hocam farklı bir siteden bir sistem önerebilir misiniz? taksitlerde vade orani çok yüksek olduğu için 32 bin tl oluyor sistemin toplam fiyati
EvetBakayım bi dostum. 6 ay taksit ile aylık 5.500 TL ödemesi olan bir sistem istiyorsun değil mi?
Hangi kredi kartın vardı? Attığım sistemin kasasını Bitfenix Ares yada Hades yaptığın da çoğu kredi kartına 6 ay taksit ile 30.800 TL'ye denk geliyor, aylık ödemesi de 5.500 TL'yi geçmiyor aslında.
Yapı kredi b 850 ekran kartı olduğu icin sistem pek icime sinmediHangi kredi kartın vardı? Attığım sistemin kasasını Bitfenix Ares yada Hades yaptığın da çoğu kredi kartına 6 ay taksit ile 30.800 TL'ye denk geliyor, aylık ödemesi de 5.500 TL'yi geçmiyor aslında.
Bakayım bi o zaman piyasaya, güzel birşeyler bulursam atarım.Yapı kredi b 850 ekran kartı olduğu icin sistem pek icime sinmedi
Tamamdır hocam bakin siz biBakayım bi o zaman piyasaya, güzel birşeyler bulursam atarım.