- Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden
Neden kasa ve PSU yu değiştiriyorum4070 al.
Sıvı soğutma, kasa, PSU, değişebilir
Neden kasa ve PSU yu değiştiriyorum4070 al.
Sıvı soğutma, kasa, PSU, değişebilir
Sence 4070 super az da olsa darboğaz yaparmi bide ekran kartını Asus MSI veya gigabyte olsa daha iyi olur
şu parçaların fiyatlarını da yazarsanız ona göre daha f/p parçalar önerebiliriz. psu mesela bron sırf msı diye iyi olduğu anlamına gelmiyor ancak siz herhalde hepsi msı olsun diye uğraşıyorsunuz değil miAMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek
MSI PRO B650M-B
MSI MAG CoreLiquid 240R V2 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Kingston Beast RGB KF560C36BBE2A-16TR 16GB (1x16) DDR5 6000Mhz CL36 Siyah Gaming RAM (×2)
MSI MAG A650BN 650W 80 Plus Bronze 120mm Fan Power Supply
MSI MAG Forge 100M Temperli Cam USB 3.2 ATX Mid-Tower Gaming
Patriot P320 1TB 3000/2200MB/s NVMe M.2 SSD Disk
Bu sistemi topladım az biraz bilgim var diye sizede bı sormak istedim sizce bı sıkıntı çıkartırmi ayrıca ekran kartı 4060ti ve 4070 arasında kararsızım
Sıvı soğutma 360mm aşağısı olanlar hava soğutmadan daha kötü performans veriyor ve çok bozuluyor30 u geçmese iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında işlemcim fazla ısınmayacağını biliyordum hem görüntü için hemde biraz daha serin tutsun amacıyla aldım ram konusunda incehesapdan topladım parçaları cl30 ram bulamadım yani vardida istediğim ram in yoktu
Daha kaliteli bir şeyler alabilirsin de ondan.Neden
Neden kasa ve PSU yu değiştiriyorum
Yani evet aslında MSI çoğunlukla aldım ekran kartında gigabyte 4070 süper gaming oc düşünüyordumşu parçaların fiyatlarını da yazarsanız ona göre daha f/p parçalar önerebiliriz. psu mesela bron sırf msı diye iyi olduğu anlamına gelmiyor ancak siz herhalde hepsi msı olsun diye uğraşıyorsunuz değil mi
bizim ülkede kasımda indirim ne zaman oldu 1 ay önceden fiyatlara 2 3k zam yapıp sonra 1 k indirim yapıyorlar indirim diye satıyorlarKasım indirimlerini beklemeni tavsiye ederim dostum.
Ekran kartı haric aldimSistemi satın aldınız mı?
Oyun için mi alacaksınız?Ekran kartı haric aldim
EvetOyun için mi alacaksınız?
2.elden 6800xt alablrsnız eğer istemez isenız 0 7700xt alın fakat kasım indirimleri başlıyor garanti ekran kartı da indirime girer.Eğer iyi fiyattan 7700xt veya 4060ti yakalarsanız alın direkt.İkisi de indirime girerse 7700xt alın