Öneri AMD Ryzen 5 7500f vs 7600

Reaksiyon skoru
0
Toplama bilgisayar alacağım. 5060Ti ile beraber kullanılacak. 7500f yerine 7600 tercih edersen 782tl daha fazla ödüyorsunuz. Sizce aradaki farka değer mi?

Ben 7600 aldım. Performans farkından ziyade iki gün sonra ekran kartını garantiye gönderirim veya değiştirmek için satarım, o sırada da pcyi kullanmaya devam edebilirim diye düşündüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilen arkadaşlar daha güzel bilgi verebilir ama çok fiyat farkı yoksa alınabilir 760

Cok bir farki yok ancak bende 7600 almistim. Daha iyisini alabilecek durumun varken niye almayayim diye dusunerek aldim. Zorlamiyorsa seni al gitsin. 3-5 FPS cok fark yaratmaz ama daha iyisi sonucta.

7600 de igpu var performans farkı pek yok

Yakın zamanda aynı ikileme düşmüş biri olarak 7600 aldım içindeki dahili gpu'sundan dolayı olur da ekran kartına bir şey olursa yine kullanmaya devam edebileyim diye. Onun dışında performans olarak aralarındaki fark yok denecek kadar az %1-2 seviyelerinde fiyat olarak hangisini daha ucuza bulursan alabilirsin incehesap gaming gecelerinde 7500f 5400₺ civarlarına 7600'de 5700₺ civarlarına düşüyor.

edit: toplama bilgisayar alacakmışsın yeni gördüm fiyat kısmına çok takılma o zaman xD ihtiyaçlarına göre al ekran kartsız kalma durumunda ve %1-2 daha fazle performans vermesi açısından ben 7600 düşünürdüm böyle bir durumda.

Geri