Neler Yeni

Amd ryzen 5 7600 sıcaklık sorunu

Egetrckk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Torçuk
Merhaba yeni sistem topladım 4060 ti ve ryzen 5 7600. Boşta çalışırken 55 derecelerde, pubg girdiğimde 90 derecelerde dolaşıyor işlemci sıcaklığı. Sıvı soğutucu bu. Acaba sıvı soğutucu bozuk olabilir mi?
1738259713839.png

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ulaş dursun
fazla sıcaklıklar. takarken değdirip kaldırdın mı acaba? macun havaya temas ederse kuruyor. tekrardan macun sürüp takmayı dene yoksa değişim talep et sıcaklıkları videoya alıp

Egetrckk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Torçuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fazla sıcaklıklar. takarken değdirip kaldırdın mı acaba? macun havaya temas ederse kuruyor. tekrardan macun sürüp takmayı dene yoksa değişim talep et sıcaklıkları videoya alıp
hazır sistem montaj bir şekilde geldi. yarın göndereceğim adamlara tekrar. masaüstünde hiç bir şey açık değilken 50-55 lerde sonra kafasına göre 60 70 oluyor pubg de 80+ üstlerinde 90 larda falan. kapattım kurcalamadım teknik servis baksın bakalım.

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Koray ercan
Piyasadaki sıvı soğutucuların %80i çöp ancak çok kaliteli üst düzey bir şey alman lazım onlar da pahalı. Bu işlemciye 4-6 bakır borulu 1-1.5 luk hava soğutuu yeter de artar bile

Egetrckk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Torçuk
Piyasadaki sıvı soğutucuların %80i çöp ancak çok kaliteli üst düzey bir şey alman lazım onlar da pahalı. Bu işlemciye 4-6 bakır borulu 1-1.5 luk hava soğutuu yeter de artar bile
Hazır sistem olarak aldım bunu çoktan geri yollayacağım kontrol etsinler diye. Genelde bu işlemci için stok fanlarında 70-80 diyorlar, sıvı soğutmayla 80 90 larda olması bi sıkıntı var gibi soğutucuda sanırsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimalle pompa arızası var ya da montaj hatası var
Göndereceğim teknik servise yarın. Sıvı soğutucu bayağı bi kalitesiz varsaysak bile yine de 80-90 lar çok yüksek değil mi ?

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,133
İsim
Ali
Sıvı soğutma pompası arızalı olabilir. Yada aklıma daha acemice bir şey geliyor. Montaj sırasında o jiletini çıkartmadılar ise...

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ulaş dursun
Hazır sistem olarak aldım bunu çoktan geri yollayacağım kontrol etsinler diye. Genelde bu işlemci için stok fanlarında 70-80 diyorlar, sıvı soğutmayla 80 90 larda olması bi sıkıntı var gibi soğutucuda sanırsam.

Göndereceğim teknik servise yarın. Sıvı soğutucu bayağı bi kalitesiz varsaysak bile yine de 80-90 lar çok yüksek değil mi ?
direkt geri gönder değişim yapsınlar

Egetrckk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Torçuk

Nezha

80+ Bronze

Kalitesiz demedim kalitesiz olsa bile 90 normal değil tabi, pompa arızası olmuş olabilir dedim. Plakadaki koruma bandını çıkarmayı unutup montajlama yapmış olma ihtimalleri bile var.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,386
İsim
1

Egetrckk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Torçuk
Kalitesiz demedim kalitesiz olsa bile 90 normal değil tabi, pompa arızası olmuş olabilir dedim. Plakadaki koruma bandını çıkarmayı unutup montajlama yapmış olma ihtimalleri bile var.
bilmiyorum bakalım göndereceğim yarın.

valla normalde kalitesiz olsa bile o kadar ısınmaz diycem ama diyemiyorum markanın ne olduğu belli değil tavsiyem
kral hazır sistem olarak alıyordum sıvı soğutucu harici yoktu ben de almışken taksınlar bari diye bunu aldım, kendim uğraşmak istemedim 10 yıldır laptop kullanıcısıyım ekran kartını bile video izleyerek falan taktım. hiç anlamam parça işlerinden ayrı almak istemedim o yüzden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,539
Üyeler
166,558
Son üye
jlhkhşkhkş
Top Bottom