hazır sistem montaj bir şekilde geldi. yarın göndereceğim adamlara tekrar. masaüstünde hiç bir şey açık değilken 50-55 lerde sonra kafasına göre 60 70 oluyor pubg de 80+ üstlerinde 90 larda falan. kapattım kurcalamadım teknik servis baksın bakalım.fazla sıcaklıklar. takarken değdirip kaldırdın mı acaba? macun havaya temas ederse kuruyor. tekrardan macun sürüp takmayı dene yoksa değişim talep et sıcaklıkları videoya alıp
Hazır sistem olarak aldım bunu çoktan geri yollayacağım kontrol etsinler diye. Genelde bu işlemci için stok fanlarında 70-80 diyorlar, sıvı soğutmayla 80 90 larda olması bi sıkıntı var gibi soğutucuda sanırsam.Piyasadaki sıvı soğutucuların %80i çöp ancak çok kaliteli üst düzey bir şey alman lazım onlar da pahalı. Bu işlemciye 4-6 bakır borulu 1-1.5 luk hava soğutuu yeter de artar bile
Göndereceğim teknik servise yarın. Sıvı soğutucu bayağı bi kalitesiz varsaysak bile yine de 80-90 lar çok yüksek değil mi ?Büyük ihtimalle pompa arızası var ya da montaj hatası var
direkt geri gönder değişim yapsınlarHazır sistem olarak aldım bunu çoktan geri yollayacağım kontrol etsinler diye. Genelde bu işlemci için stok fanlarında 70-80 diyorlar, sıvı soğutmayla 80 90 larda olması bi sıkıntı var gibi soğutucuda sanırsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Göndereceğim teknik servise yarın. Sıvı soğutucu bayağı bi kalitesiz varsaysak bile yine de 80-90 lar çok yüksek değil mi ?
bilmiyorum göndereceğim yarın.Sıvı soğutma pompası arızalı olabilir. Yada aklıma daha acemice bir şey geliyor. Montaj sırasında o jiletini çıkartmadılar ise...
göndereceğim.direkt geri gönder değişim yapsınlar
Kalitesiz demedim kalitesiz olsa bile 90 normal değil tabi, pompa arızası olmuş olabilir dedim. Plakadaki koruma bandını çıkarmayı unutup montajlama yapmış olma ihtimalleri bile var.Hazır sistem olarak aldım bunu çoktan geri yollayacağım kontrol etsinler diye. Genelde bu işlemci için stok fanlarında 70-80 diyorlar, sıvı soğutmayla 80 90 larda olması bi sıkıntı var gibi soğutucuda sanırsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Göndereceğim teknik servise yarın. Sıvı soğutucu bayağı bi kalitesiz varsaysak bile yine de 80-90 lar çok yüksek değil mi ?
bilmiyorum bakalım göndereceğim yarın.Kalitesiz demedim kalitesiz olsa bile 90 normal değil tabi, pompa arızası olmuş olabilir dedim. Plakadaki koruma bandını çıkarmayı unutup montajlama yapmış olma ihtimalleri bile var.
kral hazır sistem olarak alıyordum sıvı soğutucu harici yoktu ben de almışken taksınlar bari diye bunu aldım, kendim uğraşmak istemedim 10 yıldır laptop kullanıcısıyım ekran kartını bile video izleyerek falan taktım. hiç anlamam parça işlerinden ayrı almak istemedim o yüzden.valla normalde kalitesiz olsa bile o kadar ısınmaz diycem ama diyemiyorum markanın ne olduğu belli değil tavsiyem
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr