proxoyuncu
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Agalar hangi oyunları oynarım ? 20-30 FPS razıyım
Fazlasını alırsın. Her oyunu oynarsın.Agalar hangi oyunları oynarım ? 20-30 FPS razıyım
Sistem toplayacam bütçem asgari ücret, ekran kartı kasa ve sata SSD var geriye kalan bütşn parçaları alacamFazlasını alırsın. Her oyunu oynarsın.
Ağır oyunlarda bu değeri belki göremeyebilirsin ama seni kurtarır.
Ekran kartına bütçemi yetmedi özetler misin acaba ?
Kasanı yazabilir misin ? Daha iyi yardımcı olabilir sana.Sistem toplayacam bütçem asgari ücret, ekran kartı kasa ve sata SSD var geriye kalan bütşn parçaları alacam
Mantıklı ama ben işlemciyi alıp diğer ay rx 7700 xt alamyı planlıyorumSonradan eklersin başka kartta Gt730 un performansi yerine işlemcinin kendi apu grafigi daha iyi olabilir
YakışırMantıklı ama ben işlemciyi alıp diğer ay rx 7700 xt alamyı planlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sonraki ayda monitör
tamam işlemciyi kücült demiyorum 1-2k ekran kartına vereçeğine 1-2k işlemciye koy gömülü kart modelini al diyoruz 1-2k yükseltince daha iyileride gelir ekran kartı alınca daha güzel fps alırsın.Knk amacım işlemciyi güçlü tutmak zaten sarı siteden toplayacam uyguna geliyor
Knk senin söylediğin gibi sitede karşılaştırdım 7600x önbellek konusunda daha iyitamam işlemciyi kücült demiyorum 1-2k ekran kartına vereçeğine 1-2k işlemciye koy gömülü kart modelini al diyoruz 1-2k yükseltince daha iyileride gelir ekran kartı alınca daha güzel fps alırsın.
Hem YouTube gir bak daha fazla FPS veriyortamam işlemciyi kücült demiyorum 1-2k ekran kartına vereçeğine 1-2k işlemciye koy gömülü kart modelini al diyoruz 1-2k yükseltince daha iyileride gelir ekran kartı alınca daha güzel fps alırsın.
gt 730 alcak paran varsa alma biriktir gtx 1660 super fln al bariAgalar hangi oyunları oynarım ? 20-30 FPS razıyım