Amd ryzen 5 7600x gt730 uyumlumudur ?

Agalar hangi oyunları oynarım ? 20-30 FPS razıyım
Fazlasını alırsın. Her oyunu oynarsın.
Ağır oyunlarda bu değeri belki göremeyebilirsin ama seni kurtarır.
Ekran kartına bütçemi yetmedi özetler misin acaba ?

Fazlasını alırsın. Her oyunu oynarsın.
Ağır oyunlarda bu değeri belki göremeyebilirsin ama seni kurtarır.
Ekran kartına bütçemi yetmedi özetler misin acaba ?
Sistem toplayacam bütçem asgari ücret, ekran kartı kasa ve sata SSD var geriye kalan bütşn parçaları alacam

Sonradan eklersin başka kartta Gt730 un performansi yerine işlemcinin kendi apu grafigi daha iyi olabilir

Sonradan eklersin başka kartta Gt730 un performansi yerine işlemcinin kendi apu grafigi daha iyi olabilir
Mantıklı ama ben işlemciyi alıp diğer ay rx 7700 xt alamyı planlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonraki ayda monitör

ekran kartı alma işlemcinin gömülü ekran kartı olan modelini al gt730 dan daha güclü şekilde oynatır boşuna 1-2k para verme

Knk amacım işlemciyi güçlü tutmak zaten sarı siteden toplayacam uyguna geliyor

Knk amacım işlemciyi güçlü tutmak zaten sarı siteden toplayacam uyguna geliyor
tamam işlemciyi kücült demiyorum 1-2k ekran kartına vereçeğine 1-2k işlemciye koy gömülü kart modelini al diyoruz 1-2k yükseltince daha iyileride gelir ekran kartı alınca daha güzel fps alırsın.

tamam işlemciyi kücült demiyorum 1-2k ekran kartına vereçeğine 1-2k işlemciye koy gömülü kart modelini al diyoruz 1-2k yükseltince daha iyileride gelir ekran kartı alınca daha güzel fps alırsın.
Knk senin söylediğin gibi sitede karşılaştırdım 7600x önbellek konusunda daha iyi

Hem YouTube gir bak daha fazla FPS veriyor

Söyleyeceğiniz bişey varmıdır ? @Bünyamina @Swixyy @Yunus// @SerhatKRbb

Son düzenleme:
ben mantıklı olanı söyledim gidip 730 alacağına işlemcini apu yap o zaten 730 dan iyidir biraz araştırıp daha detaylı yazıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,375
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri