Neler Yeni

🔥İndirim AMD Ryzen 5 9600X 8.549TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Uğur ceylan
7000 den 9000 e geçiş aşırı gereksiz olur.
7500f den 7900x e geçtim ne kadar gerekliydi tartışılır ama ileriye dönük olması açısından kendi adıma 9600x e göre daha iyi bir tercihti . render va işleri ile uğraşmıyorum sadece oyun amaçlı kullanıyorum .

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Taner
o eskidendi 1 bilemedin 2 nesil sonra am6 geçer artık paranın kokusunu aldı amd
AM6 çıktığında buradan bu post'u size tekrar canlandırıp atacağım. Bekleyip Göreceğiz, ama AMD'nin yoldan ayrılıp karanlık tarafa geçeceğini sanmıyorum, fakat siz de bir Sith 'lik seziyorum :D

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
ulaş dursun
AM6 çıktığında buradan bu post'u size tekrar canlandırıp atacağım. Bekleyip Göreceğiz, ama AMD'nin yoldan ayrılıp karanlık tarafa geçeceğini sanmıyorum, fakat siz de bir Sith 'lik seziyorum :D
:D hocam para karanlık tarafta var ne yazık ki intel yıllardır bu şekilde piyasayı yönetmedi mi amdnin sıyrılması bu sayede zaten. şu an tam tersi olucak gibi bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

3-4 nesilde bir soket gayet iyi olması gereken aynı sokete 6 sene destek verilirse nesiller arası fark azalıyor 9000 ve 7000 serisine bakın anlaşılıyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Taner
:D hocam para karanlık tarafta var ne yazık ki intel yıllardır bu şekilde piyasayı yönetmedi mi amdnin sıyrılması bu sayede zaten. şu an tam tersi olucak gibi bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

3-4 nesilde bir soket gayet iyi olması gereken aynı sokete 6 sene destek verilirse nesiller arası fark azalıyor 9000 ve 7000 serisine bakın anlaşılıyor zaten.
Güce bu haliyle denge geldi diyelim mi? Amd bence hala yolda, karanlik tarafta olan hep intel degil miydi? Amd olmasaydi hala core 2 duo veya quad core islemciler kullaniyor olmaz miydik?

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
ulaş dursun
Güce bu haliyle denge geldi diyelim mi? Amd bence hala yolda, karanlik tarafta olan hep intel degil miydi? Amd olmasaydi hala core 2 duo veya quad core islemciler kullaniyor olmaz miydik?
valla olabilirdik hocam güven vermiyor ama olmayadabilirdik nvdia hızla geliştiği için 4kda bile gpuya işlemci darboğaz yapsa millet tepki gösterirdi diye düşünüyorum fazla mı iyimserim:D neyse hayırlısı hocam inşallah 2 nesil daha devam eder am5

Top Bottom