ruaF1912
80+ Bronze
Magic(Eksen bilgisayar) iyidir, tüm tray işlemcilerimi buradan almıştım, sıkıntı yaşamadım.Dfs de 8566'ya satıyor. Hangisi daha güvenilir arkadaşlar?
Magic(Eksen bilgisayar) iyidir, tüm tray işlemcilerimi buradan almıştım, sıkıntı yaşamadım.Dfs de 8566'ya satıyor. Hangisi daha güvenilir arkadaşlar?
geçilir ama anakart ram felanda alman gerekecek senin ki am4 şuanBundan buna geçilir mi?![]()
AMD Ryzen 5 5500 4.20GHz 6 Çekirdek 16MB Önbellek AM4 7nm İşlemci
AMD Ryzen işlemcili bir masaüstü bilgisayarda depolamayı genişletmenin ve hızlandırmanın hızlı ve kolay yolu.www.gaming.gen.tr
anakart ram ıslemcı bıraz senın ıcın pahalıya patlayabılırBundan buna geçilir mi?![]()
AMD Ryzen 5 5500 4.20GHz 6 Çekirdek 16MB Önbellek AM4 7nm İşlemci
AMD Ryzen işlemcili bir masaüstü bilgisayarda depolamayı genişletmenin ve hızlandırmanın hızlı ve kolay yolu.www.gaming.gen.tr
Dfs de 8566'ya satıyor. Hangisi daha güvenilir arkadaşlar?
o eskidendi 1 bilemedin 2 nesil sonra am6 geçer artık paranın kokusunu aldı amdAM6 beklemek için 1-2 sene bekleyeceğinizi mi sandınız? AM6 için en az 4-5 sene geçmesi gerekir.
sanmıyorum ama geçse bile 2 nesil sonra, yine toplam 4 nesil yapıyor fena değilo eskidendi 1 bilemedin 2 nesil sonra am6 geçer artık paranın kokusunu aldı amd
4 nesil iyi bence daha nesanmıyorum ama geçse bile 2 nesil sonra, yine toplam 4 nesil yapıyor fena değil
reis şu rgb kablolama konusunda kapsamlı bi vidyo yapmadın yaryzen 7000 serisine abanın 9000 serisi saçma düzeyde pahalııııı