Öneri Amd ryzen 7 7800x3d ve Rx 9070 xt sistem toplamak istiyorum

kwanza

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
70000
Hazır sistem mi almalıyım kendim mi toplamalıyım çok fazla seçenek var kafam çok karışıyor peşin fiyatına taksitle 60-70k bandına kadar çıkabilirim bütçe olarak. Amacım oyun oynamak başka bir şey değil yardımlarınızı bekliyorum lütfen 🙏🏻

Hazır sistem daha uygun olur ama taksit diyorsanız toplamak var çünkü nerdeyse bütün hazır sistemlerde peşin peşin fiyatına max 3 ay taksit oluyor o da yanlış değilsem maximum ve paraf kart harici iyi vade farkı koyuyor.Onun dışında hepsiburada trendyolda da satılıyor aynı sistem peşin fiyatına 9 taksit koysalar da fiyatı bu kez şişiriyorlar bu 2 şey birbirini tutmuyor.Eğer hazır alma imkanı varsa birkaç şeyi özelleştirerek alabilirsiniz

İncelemiştim mesajınızı, teşekkür ediyorum fakat tek tek toplamak yerine hazır sistem istiyorum. Toplamakla ya da ayrı ayrı sitelerden almak ile uğraşmak istemiyorum. Bu sisteme benzer bildiğiniz toplu hazır sistem mevcut mudur?

İncelemiştim mesajınızı, teşekkür ediyorum fakat tek tek toplamak yerine hazır sistem istiyorum. Toplamakla ya da ayrı ayrı sitelerden almak ile uğraşmak istemiyorum. Bu sisteme benzer bildiğiniz toplu hazır sistem mevcut mudur?
Atarım ben sana istersen dm gel hangisi mantıklı hangisi değil konuşalım

Buraya atabilirsen bende bakmak isterim parçalar içinde ayrıyeten teşekkür ederim 🙏🏻

tabii ne demek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buraya atabilirsen bende bakmak isterim parçalar içinde ayrıyeten teşekkür ederim 🙏🏻

Hocam biraz bakındım en mantıklı sistem bu sanırım

1763279759389.webp

bütçe çıkıyorsa kesinlikle anakartı yükseltin

Bu daha da mantıklı psu falan eli yüzü düzgün

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,046