İşlemci soğutucunuzla alakalıdır. Ne ile soğutuyorsunuz?Evet arkadaşlar sorunum bu normalde bu işlemci 38000-40000 arası alıyor ve ben yaptığım testte 35347 puan aldım yani bunun sebebi nedir hatalı işlemcimi denk geldi yoksa.
Sıvı soğutma hocam 360mm diğer yapılan test ilede aynı sıcaklıklarda benim işlemcimde.İşlemci soğutucunuzla alakalıdır. Ne ile soğutuyorsunuz?
Stok ayarlarda değil mi hocam? HWMonitör tarzı test sonrası sonuçları atarsanız daha iyi değerlendiririz bu arada.Sıvı soğutma hocam 360mm diğer yapılan test ilede aynı sıcaklıklarda benim işlemcimde.
Atayım hocam evet stok ayarlarda. Sıcaklıklar ise 95 96 derece. Fotoğraf atamıyorum sistemle ile ilgili bir sıkıntı var galibaStok ayarlarda değil mi hocam? HWMonitör tarzı test sonrası sonuçları atarsanız daha iyi değerlendiririz bu arada.
Throttling yiyorsunuz hocam. 95-96 derece aldığınız skor çok iyi hatta. Curve optimizer ayarlarsanız skorunuz yükselecektir.Atayım hocam evet stok ayarlarda. Sıcaklıklar ise 95 96 derece. Fotoğraf atamıyorum sistemle ile ilgili bir sıkıntı var galiba
Hocam birde sistemimde stutter var bu olunca bende bir teste sokayım dedim soktum düşük skor aldı bende bu kesin işlemcidendir dedim.Throttling yiyorsunuz hocam. 95-96 derece aldığınız skor çok iyi hatta. Curve optimizer ayarlarsanız skorunuz yükselecektir.
Cinebench skorunuzun düşük olması ısı değerlerinin ideal olmamasından kaynaklı hocam hatta bence çokta iyi skor bu sıcaklıklarda.Hocam birde sistemimde stutter var bu olunca bende bir teste sokayım dedim soktum düşük skor aldı bende bu kesin işlemcidendir dedim.
Soğutucu marka model nedir ? Isınan bir işlemci. Ortam ve soğutucu iyi değilse normal.Evet arkadaşlar sorunum bu normalde bu işlemci 38000-40000 arası alıyor ve ben yaptığım testte 35347 puan aldım yani bunun sebebi nedir hatalı işlemcimi denk geldi yoksa.
Msi mpg coreliquit k360 hocam soğutucu marka model odada 22 derece klima çalışıyor.Soğutucu marka model nedir ? Isınan bir işlemci. Ortam ve soğutucu iyi değilse normal.
Hocam şimdide single core testi yaptım 1969 puan aldı normalmi bilemedim yani skor bana düşük geldi biraz.Cinebench skorunuzun düşük olması ısı değerlerinin ideal olmamasından kaynaklı hocam hatta bence çokta iyi skor bu sıcaklıklarda.
Takılmaların sebebi skor düşükse CPU yüzünden anlamına gelmez yoksa.
Bir çok sebeple olabilir, ram expo kanalında tutarsızlık, ekran kartı sürücüsü, bios update, gpu driver, ssd hepsinden olabilir.
Tek çekirdek skorunun idealini bilmiyorum hocam benim kullandığım kaynak sadece multi-core'ları gösteriyor.Msi mpg coreliquit k360 hocam soğutucu marka model odada 22 derece klima çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şimdide single core testi yaptım 1969 puan aldı normalmi bilemedim yani skor bana düşük geldi biraz.