Neler Yeni

AMD Ryzen master yüklenmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin
Bilgisayara format atmadan önce yükleniyordu şimdi yüklenmiyor yüklerken hiç bir hata vermeden kapanıyor sizce sorun ne?

Bide ryzen 5 3500x işlemcim var
bu adam gibi bazıları 4.5 ghz e boostlamışlar bende yaparsam sıkıntı olur mu? video açıklamasında voltajı falan yazmışlar.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Bilgisayara format atmadan önce yükleniyordu şimdi yüklenmiyor yüklerken hiç bir hata vermeden kapanıyor sizce sorun ne?

Bide ryzen 5 3500x işlemcim var
bu adam gibi bazıları 4.5 ghz e boostlamışlar bende yaparsam sıkıntı olur mu? video açıklamasında voltajı falan yazmışlar.
İlk sorunuzun çözümü hakkında bilgim yok ama 2. soru için kısaca şöyle yazayım:

Bu durum hem işlemci silikon kalitesine hem anakarta hem de işlemci soğutucuya bakıyor. Eğer anakartınız ve işlemci soğutmanızı söylerseniz yardımcı olabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk sorunuzun çözümü hakkında bilgim yok ama 2. soru için kısaca şöyle yazayım:

Bu durum hem işlemci silikon kalitesine hem anakarta hem de işlemci soğutucuya bakıyor. Eğer anakartınız ve işlemci soğutmanızı söylerseniz yardımcı olabilirim.
stock soğutucu kullanıyorum anakart tuf b450m-plus gaming silikon kalitesi öğrenmek için ryzen master gerekli diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin
hata.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle bir yer buldum burdan yüklemeye çalıştım ama böyle bir hata verdi

Çözdüm C:\AMD den RyzenMasterExtract dosyasını silip yeniden kurunca çözüldü eğer silinmiyorsa
bu videodaki şeyleri uygulayıp silebilirsiniz.

Ekler

• yer.PNG
    yer.PNG
    37.7 KB · Hit: 92
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin
Delirecem ya bu sefer bu hatayı alıyorum youtube bakıyorum regedit ten AMDRyzenMasterDriver13 siliyorlar ama bende zaten o yok.

Onuda hallettim artık düzgün bir şekilde çalışıyor Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\AMDRyzenMasterDriver daki ImagePath deki değer verisini C:\Program Files\AMD\RyzenMaster\bin\AMDRyzenMasterDriver.sys bunla değiştirdim oldu.

Ekler

• tewqeqw.PNG
    tewqeqw.PNG
    4 KB · Hit: 114
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,384
Üyeler
161,848