AMD Ryzen master yüklenmiyor.

Reaksiyon skoru
0
Bilgisayara format atmadan önce yükleniyordu şimdi yüklenmiyor yüklerken hiç bir hata vermeden kapanıyor sizce sorun ne?

Bide ryzen 5 3500x işlemcim var
bu adam gibi bazıları 4.5 ghz e boostlamışlar bende yaparsam sıkıntı olur mu? video açıklamasında voltajı falan yazmışlar.

Bilgisayara format atmadan önce yükleniyordu şimdi yüklenmiyor yüklerken hiç bir hata vermeden kapanıyor sizce sorun ne?

Bide ryzen 5 3500x işlemcim var
bu adam gibi bazıları 4.5 ghz e boostlamışlar bende yaparsam sıkıntı olur mu? video açıklamasında voltajı falan yazmışlar.
İlk sorunuzun çözümü hakkında bilgim yok ama 2. soru için kısaca şöyle yazayım:

Bu durum hem işlemci silikon kalitesine hem anakarta hem de işlemci soğutucuya bakıyor. Eğer anakartınız ve işlemci soğutmanızı söylerseniz yardımcı olabilirim.

İlk sorunuzun çözümü hakkında bilgim yok ama 2. soru için kısaca şöyle yazayım:

Bu durum hem işlemci silikon kalitesine hem anakarta hem de işlemci soğutucuya bakıyor. Eğer anakartınız ve işlemci soğutmanızı söylerseniz yardımcı olabilirim.
stock soğutucu kullanıyorum anakart tuf b450m-plus gaming silikon kalitesi öğrenmek için ryzen master gerekli diye biliyorum.

hata.PNG

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

böyle bir yer buldum burdan yüklemeye çalıştım ama böyle bir hata verdi

Çözdüm C:\AMD den RyzenMasterExtract dosyasını silip yeniden kurunca çözüldü eğer silinmiyorsa
bu videodaki şeyleri uygulayıp silebilirsiniz.

Ekler

• yer.PNG
    yer.PNG
    37.7 KB · Hit: 160
Son düzenleme:
Delirecem ya bu sefer bu hatayı alıyorum youtube bakıyorum regedit ten AMDRyzenMasterDriver13 siliyorlar ama bende zaten o yok.

Onuda hallettim artık düzgün bir şekilde çalışıyor Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\AMDRyzenMasterDriver daki ImagePath deki değer verisini C:\Program Files\AMD\RyzenMaster\bin\AMDRyzenMasterDriver.sys bunla değiştirdim oldu.

Ekler

• tewqeqw.PNG
    tewqeqw.PNG
    4 KB · Hit: 209
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,013
Üyeler
199,263