Neler Yeni

Amd Ryzen Optimize Ram İntel İşlemcide Çalışır mı??

ahmeet2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahnet
Merhaba arkadaşlar sistem topluyorum da rtx 3060 gaming 12 gb 192 bit ekran kartı anakart ise Gıgabyte B660M DS3H işlemci i5 12400f ramleri de dual 2x8 3600 mhz aldım ramleri de amd ryzen opimze ram almışım farketmen bi fark yaratır mı sizce çalışmaz mı yardım acilll

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
çalışır bir problem olmaz

ahmeet2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahnet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çalışır bir problem olmaz
cevap verdiğin için teşekkr ederim de performans eksikliği felan olur mu sizce iade mi edeyim yoksa bi fark yapmaz mı fark nedir anlamadım tam amz ryzen optimize ne demek

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
cevap verdiğin için teşekkr ederim de performans eksikliği felan olur mu sizce iade mi edeyim yoksa bi fark yapmaz mı fark nedir anlamadım tam amz ryzen optimize ne demek
hocam şöyle diyebilirim bende de aynı mevzunun inteli var amd bir sisteme sahibim intel uyumlu ram aldım bir problem olmadı performans farkı görmedim fakat sizin bunu iade edip intel uyumlu ram almanız performans açısından daha etklili olur fırsatınız varsa edin derim fakat çok bir şey değişir mi sanmam

ahmeet2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahnet
hocam şöyle diyebilirim bende de aynı mevzunun inteli var amd bir sisteme sahibim intel uyumlu ram aldım bir problem olmadı performans farkı görmedim fakat sizin bunu iade edip intel uyumlu ram almanız performans açısından daha etklili olur fırsatınız varsa edin derim fakat çok bir şey değişir mi sanmam
hani ilerleyen zamanda bozulma felan olur mu diye endişelendimm o yüzden sormak istedim ne kadar süredir kullanıyorsun

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Merhaba arkadaşlar sistem topluyorum da rtx 3060 gaming 12 gb 192 bit ekran kartı anakart ise Gıgabyte B660M DS3H işlemci i5 12400f ramleri de dual 2x8 3600 mhz aldım ramleri de amd ryzen opimze ram almışım farketmen bi fark yaratır mı sizce çalışmaz mı yardım acilll
çalışır

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
hani ilerleyen zamanda bozulma felan olur mu diye endişelendimm o yüzden sormak istedim ne kadar süredir kullanıyorsun
ben 2.5 yıldır kullanıyorum bir problem olmadı sizin bahsettiğiniz mevzu muhtemelen amd sistemlerde ekstra bir performans artışı sağlıyordur endişelenecek bir şey yok

ahmeet2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahnet
ben 2.5 yıldır kullanıyorum bir problem olmadı sizin bahsettiğiniz mevzu muhtemelen amd sistemlerde ekstra bir performans artışı sağlıyordur endişelenecek bir şey yok
çok teşekkür ederim içim rahatladı sayen de bir kaç eksiğim kaldı da m2 ssd ve hdd sence nasıl yapsam hdd gerek yok direk m2 ssd al diyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

çalışmama gibi bi durum olmaz herhalde iade edicem öyle bir şey varsa ondan teşekkr ederim yorumun için de

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
çok teşekkür ederim içim rahatladı sayen de bir kaç eksiğim kaldı da m2 ssd ve hdd sence nasıl yapsam hdd gerek yok direk m2 ssd al diyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
önceliğin m2 ssd olsun hdd yi sonradan alman daha mantıklı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,085
Üyeler
165,282
Son üye
tairsanchez
Top Bottom