ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 370
daha önce sistem toplamadım ama birkaç tane sıfırdan toplama canlı yayını videosu vs izlemiştim sizce kendim toplayabilir miyim parçalarını
Toplarsın kablolama sıkıntı olur biraz bide kule tipi fan veya sıvı soğutma zor onun harici yapabilirsindaha önce sistem toplamadım ama birkaç tane sıfırdan toplama canlı yayını videosu vs izlemiştim sizce kendim toplayabilir miyim parçalarını
babam elektrikçi aslında kablolamayı becerebilir herhalde bilgisayara pek aşina olmasa da :dToplarsın kablolama sıkıntı olur biraz bide kule tipi fan veya sıvı soğutma zor onun harici yapabilirsin
Yapabilirsin evet ilk topladığın zaman baya karışık geliyo ama alısınca basit istersen yakında güvendiğin bi biligsayci varsa sor fiyatı ne kadar diye ucuz sa orda onada toplatabilirsinbabam elektrikçi aslında kablolamayı becerebilir herhalde bilgisayara pek aşina olmasa da :d
yakında güvendiğim bi bilgisayarcı yok malesef zaten pahalıya yaparlar gibime geliyorYapabilirsin evet ilk topladığın zaman baya karışık geliyo ama alısınca basit istersen yakında güvendiğin bi biligsayci varsa sor fiyatı ne kadar diye ucuz sa orda onada toplatabilirsin
Zor bişey değil toplayabilirsin dediğim gibi işlemcinin üstündeki fanı yapmak biraz zor oda ilk defa yapan için onun haricinde kablolamaya dikkat etmen lazım bu kadar parcalarin gelene kadar da bol bol sistem toplana videosu izle 3 videodan sonra zaten bebek oyuncağı gibi geliryakında güvendiğim bi bilgisayarcı yok malesef zaten pahalıya yaparlar gibime geliyor