denemediğim şey kalmadı lütfen yardım edin sistemim rx9060xt 16gb r5 5600 16gb ddr4 3200mhz cl 16 ram 512gb ssd 700w psu sistemimdeki her şey 0 olarak alınıp takılmıştır 2. el ürün yoktur 4060 ekran kartından 9060xt ye geçtim fakat aldığım fps değerleri yerlerde geziyor örnek vermek gerekirse cyberpunk ta 100 fps alıyorsam kare oluşturma olmadan rx9060xt ile 50 60 alıyorum rtx kapalı forza 5 te de aynı hemen hemen her oyunda fps değerlerim yerlerde evet darboğaz var fakat işlemcim %80 üstünde kullanılmıyor ekran kartımda ise %85 %90 kullanım altına düşmüyor fsr kalite veya dengeli performans modları fps e asla etki etmiyor 1 2 fps bile oynatmıyor kaç kere format attım kaç kere ddu ile sürücü kaldırdım bioslar güncelledim ram hızımı D.O.C.P i kapattım denedim yok olmuyor işlemci ısım max 80 derecelerde ve şunuda belirtmek isterimki aynı ekran kartını kullanan arkadasımın bilgisayarındada benim ekran kartımı denedik onda düzgün performans veriyor bende vermiyor yardımcı olursanız çok sevinirim