Neler Yeni

Öneri AMD Sistemden İntel'e Geçiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Emre
Arkadaşlar merhaba, ben AMD sistem kullanıyorum. AMD 3600 işlemci, MSI x570 A Pro Anakart ve Trident Z Neo ram. Intele geçmek istiyorum ama sistemimi satıp üzerine para vermeden geçmek istiyorum. Bu 3 parça yerine güzel bir Intel uyumlu parçalar önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Pametan Eris
Arkadaşlar merhaba, ben AMD sistem kullanıyorum. AMD 3600 işlemci, MSI x570 A Pro Anakart ve Trident Z Neo ram. Intele geçmek istiyorum ama sistemimi satıp üzerine para vermeden geçmek istiyorum. Bu 3 parça yerine güzel bir Intel uyumlu parçalar önerir misiniz?
Neden intele geçeceksin eğer illa da geçeceksen 10400F ve Z türünden bir anakart tercih edebilirsin.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
gerek var mı ki?

Mehmet Anıl

80+ Silver
knk senin sistem çok dengesiz 3600e o kadar para verip aio almışssın ekran kartı fırın gibi çalışıyor psu dandik

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Emre
Neden intele geçeceksin eğer illa da geçeceksen 10400F ve Z türünden bir anakart tercih edebilirsin.
Aslında anakart performansını beğenmiyorum. Stabilite sorunları var. Değiştirmişken denemek istedim.
knk senin sistem çok dengesiz 3600e o kadar para verip aio almışssın ekran kartı fırın gibi çalışıyor psu dandik
Ekran kartı %100 kullanımda 75 dereceyi geçmiyor. Kasa kötü fakat özelleştirmeler ile kasanın hava akışını düzelttim. Psudan yana hiç sorunum yok.

Top Bottom