Merhaba, bilgisayarım oynadığım oyunlarda oyun ekranında birkaç saniye donduğu seslerin gittiği ve ardından geri geldiği oluyor, arka planda her şey çalışıyor windows sıkıntısız bir biçimde kullanabiliyorum sadece oyun donuyor. 10 belki 15 saniye takılı kalıp sonradan düzgün bir biçimde çalışmaya devam ediyor ve biraz oynadıktan sonra yine aynı donma sorununu yaşıyorum. bu problemi yaşadığım oyunlar (baldurs gate 3, resident evil4 remake, league of legends, teamfight tactics ve Marvel rivals) ek olarak bilgisayarımın donanımsal özellikleri:
-> amd radeon rx 6800xt
-> amd ryzen 5 5600x
-> msi b450m-A pro max
->16 +8 3200mhz ram xpg (Normalde 8+8 di ama belki ramlerde sıkıntı vardır diyerek aynı marka vehrz 16gb ram alıp denedim ve sorun devam etti).
->Gamepower 750 80 plus Bronze power supply
->250 gb ssd (windows kurulu)
-> 1tb hdd (oyunlar kurulu) test yaptım durumu iyi.
-> 500gb hdd
Denediğim baya bir şey oldu ama yine de çözemedim istediğiniz test varsa hemen atayım (OCCT, Fulmark test).
-> amd radeon rx 6800xt
-> amd ryzen 5 5600x
-> msi b450m-A pro max
->16 +8 3200mhz ram xpg (Normalde 8+8 di ama belki ramlerde sıkıntı vardır diyerek aynı marka vehrz 16gb ram alıp denedim ve sorun devam etti).
->Gamepower 750 80 plus Bronze power supply
->250 gb ssd (windows kurulu)
-> 1tb hdd (oyunlar kurulu) test yaptım durumu iyi.
-> 500gb hdd
Denediğim baya bir şey oldu ama yine de çözemedim istediğiniz test varsa hemen atayım (OCCT, Fulmark test).