Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 817
Hala iki yıl önceki sürümü kullanıyorum
asla güncellemedim. Gayette memnunum
DDU kullanarak siliyorsun değil mi eski sürümü? Bir de şu şekilde kur silip yenisini kuracağın zaman.kendi adıma konusuyorum dsotum keşke ben de yemesem tek sorun wattman zaten.
karsılaştığım sorun tam olarak bu görüntü gidiyor kasadan yeniden baslatıyorum driver silinmiş oluyoer ve ekran kartı gözüükmüyorkanka söyle atıyorum oyun oynuyorum ekran gidiyor ksadan yeniden baslatıyorum masaüstüne sağ tık yaptığım zaman amd yazılımı görünmüyor ben de yenisini kuruyorum
hiç bulaşma kanka %5 10 daha az performans al ama nvidia tercih etŞöyle şeylerle hala uğraşıyor olmak gerçekten çok kötü. 7800xt yi bekliyorum ama, arada çok bariz fiyat farkı ve performans farkı olmazsa gidip 4070ti alacağım. Rx580 kullanan biri olarak gına geldi şu lanetten.
Bende bulaşmak istemiyorum ama arada 10k civarı bir fiyat farkı olursa, diyorum o kadar para vereceğime gidip yine amd alayım, wattman alayım diyorum.hiç bulaşma kanka %5 10 daha az performans al ama nvidia tercih et
dostum yazdığıma bakarmısın rica etsemDDU kullanarak siliyorsun değil mi eski sürümü? Bir de şu şekilde kur silip yenisini kuracağın zaman.
- DDU ve kurmak istediğin yazılımı yükle.
- İnternetin fişini çekip PC'yi güvenli modda başlat.
- DDU ile mevcut yazılımı silip PC'yi normal olarak yeniden başlat.
- Yüklemiş olduğun yazılımı kur.
- Kurduktan sonra PC'yi yeniden başlat ve internet kablosunu tak.
Usta ben yazılımla alakalı sorunlarda yaptığım tek şey yukarıda maddeler halinde yazdığım şey.dostum yazdığıma bakarmısın rica etsem
tamamdır dostum teşekkür ederim.Usta ben yazılımla alakalı sorunlarda yaptığım tek şey yukarıda maddeler halinde yazdığım şey.
Düzgünce farklı bir versiyona geçmek dışında ben bir çözümünü bilmiyorum. Radeon uygulaması bende de gözükmediği oluyor çözüm hep yanı, farklı bir versiyona geçmek.
Yemin etSorunsuz diye biliyorum.
ekran kartın ve deriver sürümün nedirBende watmann tarzı bir sorun yok ama R6s tarzı oyunlarda drop girmeye başladı.