Neler Yeni

AMD Software: Adrenaline Sürümü eski sürüme nasıl alınır?

U24Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berkay BAYKAL
Selamünaleyküm arkadaşlar,
AMD Software: Adrenaline Sürümünü eski sürüme almak istiyorum.
4 gün önce bilgisayara format atıp ekran kartı sürücüsünün en güncel sürümü olan 23.3.2 sürümünü yükledim fakat oyunlarda bulanıklılık var eski sürümü nasıl yükleyebilirim?

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Kaan
AMD'nin sitesinde download driver kısmında kartını ve işletim sistemini seç. Sayfanın aşağılarına doğru previous drivers kısmı olacak. Oradan istediğin eski sürümü indirip kurabilirsin. Öncesinde DDU ile şimdiki sürümü kaldırabilirsin, veya direkt denetim masasından kaldırabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: U24Y

U24Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berkay BAYKAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD'nin sitesinde download driver kısmında kartını ve işletim sistemini seç. Sayfanın aşağılarına doğru previous drivers kısmı olacak. Oradan istediğin eski sürümü indirip kurabilirsin. Öncesinde DDU ile şimdiki sürümü kaldırabilirsin, veya direkt denetim masasından kaldırabilirsin.
Çok sağ ol hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki eski sürümü AMD Utility cleanup la kaldırabilir miyim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
Selamünaleyküm arkadaşlar,
AMD Software: Adrenaline Sürümünü eski sürüme almak istiyorum.
4 gün önce bilgisayara format atıp ekran kartı sürücüsünün en güncel sürümü olan 23.3.2 sürümünü yükledim fakat oyunlarda bulanıklılık var eski sürümü nasıl yükleyebilirim?
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/prev...d-radeon-rx-5600-series/amd-radeon-rx-5600-xt 23.3.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 23.3.1 sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
3) Masaüstü geldikten sonra Radeon Software'a girip oradan kullanıcı profilini Standart olarak seçin ve başka ayara dokunmayın.
Eğer gene sorun yaşarsan 23.2.2 sürücüsünü dene hocam.

• Beğen

U24Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berkay BAYKAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/prev...d-radeon-rx-5600-series/amd-radeon-rx-5600-xt 23.3.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 23.3.1 sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
3) Masaüstü geldikten sonra Radeon Software'a girip oradan kullanıcı profilini Standart olarak seçin ve başka ayara dokunmayın.
Eğer gene sorun yaşarsan 23.2.2 sürücüsünü dene hocam.
Sağ olasın hocam peki sizin önerdiğiniz RX 5600 XT için uygun ve kararlı bir sürüm var mı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
Sağ olasın hocam peki sizin önerdiğiniz RX 5600 XT için uygun ve kararlı bir sürüm var mı
Recommended (WHQL) olan sürücüler genellikle kararlı oluyor. Dediğim gibi sırasıyla dene bakalım.

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,253
Üyeler
166,345
Son üye
KNK_HK
Top Bottom