Neler Yeni

Amd software çöküyor

Ogiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğulcan
rx 6700 ekran kartıyla oyun oynarken siyah ekran geliyor sesler geliyor fakat görüntü yok kapatıp açıyorum güç tuşundan software açılmıyor amd nin kendi ekran kartı yazılım kaldırması ile kaldırıp bi daha yüklüyorum düzeliyor bu sorun sık tekrar etmeye başladı çözümü bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,305
İsim
.
rx 6700 ekran kartıyla oyun oynarken siyah ekran geliyor sesler geliyor fakat görüntü yok kapatıp açıyorum güç tuşundan software açılmıyor amd nin kendi ekran kartı yazılım kaldırması ile kaldırıp bi daha yüklüyorum düzeliyor bu sorun sık tekrar etmeye başladı çözümü bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim
6000 Serisi temiz diyenler uslanırmı sanmam.

Can...

80+ Platinum
Watman sana bir göz kırpmış takma fazla uğraşır durursun aylarca :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

o sırada amd ekran kartı alan ben :cry: neyse bence bir şey olmaz ya şans işi nvdia alıp oda bozulabilir şansınıza bağlı
nvidia da 100 kartta 15 taneyse amd de 100 kartta 50 55 tir o oran

Can...

80+ Platinum
hocam bir çözümü yok mu ?
var ddu ile driver sil sonra amd sistesinden tekrar indir driver ı sonra internet kapalı kurulum yap bir süre düzelir sonra uğraşmaya devam

Ogiii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğulcan
hocam bir çözümü yok mu ?
ramlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum mavi ekran veriyor ve ara sıra oyunlardan atıyor

var ddu ile driver sil sonra amd sistesinden tekrar indir driver ı sonra internet kapalı kurulum yap bir süre düzelir sonra uğraşmaya devam
kesin bir çözüm yok mu ?

Can...

80+ Platinum
ramlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum mavi ekran veriyor ve ara sıra oyunlardan atıyor

kesin bir çözüm yok mu ?
yok hocam amd kartların başlıca sorunu zaten bu sorundan gittim kart sattım ben zülm yani o hatayla uğraşmak

Top Bottom