Neler Yeni

Amd Software Hata Veriyor

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
1648831522141.png

amd yazılımını açmaya çalıştığımda böyle bir hata geliyor daha öncede konuyu açmıstım bir arkadaş eski sürümüne alman lazım demişti tam yapamadımda birisi yardım ederse sevinirim teşekkürler

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Windows'un otomatik sürücü güncellemesini kapatıp WHQL sürümü kur DDU ile mevcut sürücüyü kaldırıp.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows'un otomatik sürücü güncellemesini kapatıp WHQL sürümü kur DDU ile mevcut sürücüyü kaldırıp.
abicim anlamıyorum ki nerden yapacağım bunları lütfen açıklayabilirmisin

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
abicim anlamıyorum ki nerden yapacağım bunları lütfen açıklayabilirmisin

Windows'un otomatik sürücü yüklemesini kaldırma:

DDU:

Güvenli moda girin MSConfig güvenli önyükleme tiki ile. Sonra da AMD'nin ekran kartı için yayımladığı siteye girip işletim sisteminizi seçtikten sonra WHQL diye görünen sürücüyü kurun.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Alıntıyı görüntüle
amd yazılımını açmaya çalıştığımda böyle bir hata geliyor daha öncede konuyu açmıstım bir arkadaş eski sürümüne alman lazım demişti tam yapamadımda birisi yardım ederse sevinirim teşekkürler
Windows Update ile driver çakışma problemi
Çözümü şu şekilde hocam
1) https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından https://drivers.amd.com/drivers/whql-amd-software-adrenalin-edition-22.3.1-win10-win11-march17.exe 22.3.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 22.3.1 sürümünü kurun. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)

Top Bottom