hangi hata hocam, bir şey yüklememişsiniz
Sisteminizin özellikleri nedir?Ben bu uygulamayı her gün güncelliyorum ve PC yeniden başladığında yine böyle bir hata alıyorum neden acaba.
hocam sen neden amd sürücü indirdin o zaman nvidia indirmen lazım D:rtx 3060 r7 5800 h 16gb(2x8 gb) lenovo ideapad gmaing 3 laptop
ddu ile adrenalin sürücüyü kaldır ve nvidia nın kendi driverını indirhocam sen neden amd sürücü indirdin o zaman nvidia indirmen lazım D:
nasıl kaldıracağım ve nasıl kuracağım nvidia driverınıhocam sen neden amd sürücü indirdin o zaman nvidia indirmen lazım D:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ddu ile adrenalin sürücüyü kaldır ve nvidia nın kendi driverını indir
bende tam bilmiyorum da videolar varnasıl kaldıracağım ve nasıl kuracağım nvidia driverını
tarif eder misin lütfen
nasıl kaldıracağım ve nasıl kuracağım nvidia driverını
tarif eder misin lütfen
bende tam bilmiyorum da videolar var
![]()
Download The Latest Official NVIDIA Drivers
Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster.www.nvidia.com
nvidia driverını buradan indirebilirsiniz
driverı indirirken seçeneklerden kendinize uygun olanları seçin bu aradabende tam bilmiyorum da videolar var
![]()
Download The Latest Official NVIDIA Drivers
Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster.www.nvidia.com
nvidia driverını buradan indirebilirsiniz
ekran kartınız amd değil çünküben neden amd software ı kaldırıyorum peki
ben grafik kartından dolayı indirmiştimdriverı indirirken seçeneklerden kendinize uygun olanları seçin bu arada
ekran kartınız amd değil çünkü
bi arkadaşım indir demişti ben de indirmiştimben grafik kartından dolayı indirmiştim
tamam hocam da grafik kartınız amd değil neden amd olanı indirdiniz anlamadım ama dediğim şekilde yaparsanız sorununuz çözülürben grafik kartından dolayı indirmiştim
youtube a ddu ile amd driver kaldırma yazsam çıkar değil mi ?tamam hocam da grafik kartınız amd değil neden amd olanı indirdiniz anlamadım ama dediğim şekilde yaparsanız sorununuz çözülür