AMD Stock Fan VS GamePower Airbender

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,079
Yakın zamanda sistem sipariş ettim , İşlemci soğutucusu olarak GamePower Airbender hediye geldi Sizce hangisini takmalıyım ?

Stok fan takın

Stok fanın daha kaliteli olduğuna eminim 😀

Stok fan takın
Seçme seçeneğim yoktu ama muhtemelen stock fanıda yanında yollarlar ...
Size bir sorum daha olucak ; Sistem geldiğinde termal macun lazımmı işlemciyi kendimiz mi takıyoruz ?

Size bir sorum daha olucak ; Sistem geldiğinde termal macun lazımmı işlemciyi kendimiz mi takıyoruz ?
Genellikle sürülü bir şekilde gelir.

Gamepower da 12 cm ffan var. Ben olsam test ederdim stock fandan bir tık iyi olabilir ✌️ daha sessizde çalışabilir

bende aldığım işlemcimin yanında gamepowere göndermişlerdi incehesaptan almıştım,ayrıca stok fanı göndermiyorlar sadece bitane fan geliyor...

Eğer öyle yaptılarsa stok fan geleceğini sanmıyorum tray işlemcilerde bazen fan da bulunmuyor ve siteler bu sebeple başka soğutucu gönderiyor
game garaj dan mı aldınız orda böyle bir metin mevcut
Tray/bulk işlemcilerde stok fan bulunmadığı için kullanılacak fan değişiklik gösterebilir. Soğutucu satın alınmadığı durumda stok soğutucusuna denk ya da daha iyi fan kullanılmaktadır. Diğer tüm sistem bileşenleri gibi minimum 2 yıl garantisi bulunmaktadır.

bende aldığım işlemcimin yanında gamepowere göndermişlerdi incehesaptan almıştım,ayrıca stok fanı göndermiyorlar sadece bitane fan geliyor...
Gelince Görücez Zaten Az çok Aynı Fan gibi + Dan RGB ve Sessiz çalışması olabilir bazıları AMD Stock Daha çok Hava Çekiyor Diyen olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer öyle yaptılarsa stok fan geleceğini sanmıyorum tray işlemcilerde bazen fan da bulunmuyor ve siteler bu sebeple başka soğutucu gönderiyor
game garaj dan mı aldınız orda böyle bir metin mevcut
Tray/bulk işlemcilerde stok fan bulunmadığı için kullanılacak fan değişiklik gösterebilir. Soğutucu satın alınmadığı durumda stok soğutucusuna denk ya da daha iyi fan kullanılmaktadır. Diğer tüm sistem bileşenleri gibi minimum 2 yıl garantisi bulunmaktadır.
İşlemcim AMD Ryzen 5 5600x

Gelince Görücez Zaten Az çok Aynı Fan gibi + Dan RGB ve Sessiz çalışması olabilir bazıları AMD Stock Daha çok Hava Çekiyor Diyen olmuş
stokfan ile gamepowerın hava üfleme olarak hangisi daha iyi bilemem ama gamepower gerçekten sessiz çalışıyor...

Geri